Countdown to Halloween in Disneyland Paris

Meer info >

-
DAYS
-
HOURS
-
MINUTES
-
SECONDS

Verblijven Disneyland Paris van 28 maart 2024 t/m 31 maart 2025 beschikbaar om te boeken vanaf 12 September 2023!Translate this website to another language. Use our translation function in the right corner ↗

Op 12 september 2023 in de late ochtend openen de boekingen (Tickets + Hotel) voor Disneyland Paris voor de periode van 28 maart 2024 tot en met 31 maart 2025. Ben jij van plan om in die periode te gaan? Zet 12 september 2023 dan alvast in je agenda!

Ontdek de magie van Disneyland Paris en gebruik het vroegboekvoordeel. Ontvang extra voordeel op een verblijf met gegarandeerde toegang. Hoe vroeger je boekt hoe lager de prijzen van de Disney Hotels. Gratis wijziging of annulering tot 7 dagen voor aankomst. En geniet nu ook van 12 maanden gratis Disney+ bij je volgende boeking.PixieDust.be

Alle info & voordelen verblijven Disneyland Paris (Tickets + Hotel):

Laat de magie nog langer duren en geniet van de exclusieve voordelen van een verblijf met een hotel + tickets. Op dit moment kun je je boeking kosteloos annuleren of wijzigen en in flexibele termijnen betalen. Dit is het ideale moment om te boeken!

Inclusief toegang Disney Parken

Tijdens je verblijf heb je volledig toegang tot de 2 Disney Parken incl. aankomstdag en vertrekdag.

Geen registratie vereist

Blijf je in een Disney Hotel overnachten?, dan hoef je geen aparte parkreservatie te maken. Je toegang is gegarandeerd, ook als de parken volzet zijn.

Extra Magic Time

Als gast van een Disney hotel krijg je het voordeel om een uur vroeger dan de andere bezoekers in de parken te kunnen om enkele topattracties te ontdekken.

12 GRATIS Disney+

Wanneer je een ticket, verblijf (hotel + tickets) of Disneyland Pass koopt, krijg je tot 1 jaar gratis Disney+. Voorwaarden >

Gratis parking

Je kunt de hele dag gratis parkeren bij de ingang van de Disney Parken. Gasten van de Disney Hotels parkeren ook gratis bij hun hotel. Hiermee bespaar je €30 per auto per dag.

Betalen in termijnen

Je kunt je verblijf (hotel + tickets) betalen in maximaal 6 termijnen zonder extra kosten. Meer info >

Kosteloos wijzigen of annuleren

PixieDust.be

Wil je jouw verblijf (arrangement met hotel + tickets) wijzigen of annuleren? Als onderdeel van onze flexibele voorwaarden kan je momenteel jouw verblijf tot 7 dagen voor aankomst kosteloos wijzigen of annuleren met volledige terugbetaling. Exclusief verzekering.

In termijnen betalen

PixieDust.be

Het is flexibel, veilig en helemaal gratis! Voldoe eerst een aanbetaling van 15% van het totale bedrag op het moment van boeken. De rest betaal je op een moment naar keuze in maximaal 5 termijnen tot 10 dagen voor aankomst(6) op onze website, of 11 dagen wanneer je onze vakantie-experts belt. Hoe vaak en hoeveel je elke keer wilt betalen kan je zelf bepalen!

Prijsmatchgarantie

PixieDust.be

Boek met zekerheid: als je binnen 7 dagen na je boeking bij Disneyland Paris een betere prijs voor hetzelfde verblijf met Disney Hotel + tickets vindt, betalen we je het verschil terug en bieden we je een cadeaubon van €20 aan (te gebruiken tijdens je verblijf in onze boetieks en restaurants).

PixieDust.be
PixieDust.be

Waarom Disneyland Paris bezoeken in 2024?

Disneyland Paris heeft in 2024 een heleboel nieuwe ervaringen voor gasten in petto, waaronder het nieuwe “Disney Symphony of Colors Festival” met een gloednieuw (Pre-show) avondspektakel met drones, een nieuwe Central Plaza show met Mickey en zijn vrienden, Mirabel uit Encanto en nog meer Disney personages, en er komt ook een nieuwe Alice In Wonderland show in het Walt Disney Studios Park tijdens de lente.

In het eerste kwartaal van 2024 opent het Disneyland Hotel haar deuren weer. Het hotel is volledig gerenoveerd en heeft nu een sprookjesachtig thema gebaseerd op Disney Prinsessen en Prinsen. Gasten kunnen vanaf 12 september 2023 in de late ochtend beginnen boeken.

Disneyland Paris biedt naast alle nieuwe ervaringen nog veel meer. Je kunt genieten van meer dan 50 attracties, 60 winkels, 75 restaurants, shows, ontmoetingen met Disney personages en de dagelijkse parade Disney Stars On Parade.

PixieDust.be
PixieDust.be

Verblijven in Disneyland Paris: Hoe vroeger je boekt hoe beter de prijs

Gebruik de prijsschattingskalender onderaan om het ideale moment te kiezen voor je verblijf aan de voordeligste prijs.

Woon je in Nederland? Klik dan hier >Zoek je favoriete Disney Hotel voor je verblijf in Disneyland Paris !

MAGISCHE VAKANTIE OP LAND OF OP ZEE

KIES JOUW DISNEY BESTEMMING

WALT DISNEY WORLD

Bekijk alle aanbiedingen >

DISNEYLAND PARIS

Ga naar de prijskalender >

DISNEY CRUISE LINE

Gratis offerte >

Watch our latest video on Youtube !

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com