Verbrande gast dient klacht in tegen Disneyland Paris na diner in hotel

Helaas is een bezoekje aan Disneyland Paris voor Erica Osbourne niet goed afgelopen. Tijdens een diner in Disney’s Newport Bay Club hotel liep ze ernstige brandwonden op toen hun dessert, een crème brulée, werd gepresenteerd waarbij een vuurbal ontstond en net hun 10 jarige dochtertje miste.


“Ik had een crème Brulée besteld en mijn dochter was net een ijsje gaan halen wanneer de Chef het suiker op de crème brulée in brand stak en een massieve vuurbal mijn richting uitkwam. Ik was zo geschrokken dat ik aan de grond genageld stond, maar ik herinner me de enorme hitte dat ik op mijn gezicht voelde. Haar dochter verteld haar later dan ze begon te roepen “Help help ik sta in vuur”, mijn kledij en gezicht hadden vuur gevat.”


Daarna riep de Chef dat ze op de grond moest gaan liggen en rollen om het vuur te doven.


Zoals u op deze foto’s kunt zien, heeft Osbourne een gedeelte van haar haar en wenkbrauwen verloren. Zij heeft ook tweede graad brandwonden en littekens. Ze kreeg medische hulp ter plaatse en werd later naar het ziekenhuis vervoerd.


Osbourne zei dat zij door een Cast Member in het restaurant werd verteld dat “dit niets anders is dan met een fiets vallen.”


Disneyland Paris heeft de volgende verklaring over het ongeval vrijgegeven: “Incidenten van dit type zijn zeer zeldzaam. Aangezien dit een doorlopend juridisch probleem is dat in behandeling is, kunnen we dit nu niet bespreken”.


PixieDust.be Geef een reactie

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com