Verhoging tarieven parking Walt Disney World

Na de verhoging van de tickets voor de parken in Walt Disney World gaan nu ook de tarieven om bij die parken te parken met 2 dollar te hoogte in. Voor een gewone parkeerplaats betaal je vanaf nu 22 dollar ipv 20 dollar. Voor een parkeerplaats dicht bij de ingang van het park (een “preferred” parkeerplaats) betaal je nu 45 dollar ipv 40 dollar, een stijging van een stevige 5 dollar.


Net zoals voorheen kan je met je betaalbewijs van één parking ook gaan parkeren om de parking van een andere Disney Park zonder extra te moeten betalen.


In Disneyland Paris is de parking al geruime tijd gelijkgesteld aan deze in de Amerikaanse parken en bedraagt die ook 20 euro. Benieuwd of deze verhoging ook hier zal doorgevoerd worden van 20 euro naar 22 euro.


Dit zou niet als er verrassing komen aangezien een jaarlijkse prijsstijging van de tickets ook bij ons, net zoals in de Amerikaanse parken, een traditie is. Onlangs werd ook bekendgemaakt dat de jaarpassen een kleine prijsverhoging krijgen eind maart.Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com