Vernieuwde jaarpassen in Disneyland Paris

Disneyland Paris introduceert nieuwe jaarpassen tegen de start van de 25ste verjaardag. De verandering gaat gepaard met nieuwe voordelen en prijzen.


Het was al door iedereen gekend dat dit er zat aan te komen, maar het was wachten op een officiële bevestiging. Die kwam om middernacht. Het zal nu een stuk meer kosten als je in de toekomst Disneyland Paris 365 dagen per jaar wil bezoeken.


Dit zijn de nieuwe jaarpassen (Passes Annuels of Annual Passes):


 • DISCOVERY, toegang 150 dagen/jaar: 139 euro
 • MAGIC FLEX, toegang 300 dagen/jaar: 189 euro
 • MAGIC PLUS, toegang 350 dagen/jaar: 249 euro
 • INFINITY, toegang 365 dagen/jaar: 399 euro

Klik hier voor een handig overzicht van alle prijzen en voordelen


Mensen die momenteel een jaarpas hebben, kunnen die blijven gebruiken tot die is verlopen. Zij blijven ook van de voordelen genieten zoals ze reeds deden. Voor diegenen die dat willen, kan je ook je huidige jaarpas upgraden naar een nieuwe. Je zal dan het verschil in prijs bijbetalen en krijgt ook een Gift Card van 25 euro. Je geüpgradede jaarpas blijft geldig tijdens de resterende geldigheidsperiode van je oude jaarpas.


Nieuwigheden

Bij het vernieuwen van een Jaarpas kreeg je voordien altijd 6 maanden gratis. Dat zal nu veranderen naar 4 maanden.


Bij Infinity mag je ook opnieuw parken bij de Disney Hotels. Het gaat om de parkings van Disney’s Hotel New York, Disney’s Sequoia Lodge and Disney’s Newport Bay Club. Met datzelfde type abonnement krijg je ook toegang tot een VIP-parking, dicht bij de parken.


De dagen waarop je geen parktoegang hebt met Magic Plus zijn grotendeels tijdens de kerstvakantie en de herfstvakantie, de laatste week van Halloween.


De Discovery Pass is dan eerder een jaarpas voor mensen die tijdens de week kunnen gaan.


Geen toegang tot the Disney Themaparken voor de nieuwe Jaarpas Magic Plus op:
27, 28, 19, 30, 31 Oktober & 1 November – 26, 27, 28, 29, 30, 31 December


PixieDust.be
9 thoughts on “Vernieuwde jaarpassen in Disneyland Paris

 1. Men kan je je huidige jaarkaart upgraden lees ik, maar is dan de nieuwe pas meteen een jaar geldig of alleen de resterende maanden van de oude pas???

 2. nu is het zo bij “oude” abonnementen dat de 5e uit het gezin gratis is, blijft dit zo???

 3. Wilde dit vanaf dit jaar nemen, maar 4 personen is 1196 €… En dat is er dan weer over. Zal max 2x per jaar worden met verblijf!

 4. Er zijn eigenlijk te weinig details gekend. Zoals 5e persoon in het gezin gratis? Welke kamers komen in aanmerking voor de korting bij je boeking?
  Bij de Magic plus heb je dan pech dat je tijdens Halloween en de Kerstperiode geen gebruik kan maken van je jaarpas. Wat toch een mooie periode is om een leuke uitstap te maken.
  Tja, ik weet het niet zo onmiddellijk?

 5. Gelukkig hebben wij pixiedust om aan informatie te komen , want op de Disneysite is via de link in de mail niets te vinden ! En in het park werden we op een vrij brutale wijze afgewimpeld .

 6. Kan je na een bezoek van twee dagen online een jaarpas kopen met een dergelijke korting?
  Ik herinner dat je vroeger voordeel kon doen na je verblijf… Iemand die ons kan helpen?

  Dankje!!!

 7. Als je een ticket hebt van 1 dag en je koopt die dag een jaarpas, krijg je je dagticket terug (dus in vermindering bij je jaarpas aankoop). Ben je daar bv. voor 2 dagen, dan krijg je maar 1 dag terug betaald. Maar de datum op je jaarpas zal dan ook één dag later zijn, dus technisch verlies je geen dag, je jaarpas start gewoon een dag later. Als je verblijf helemaal voorbij is, en je koopt een jaarpas zal je geen korting krijgen (alleen die ene dag dus in vermindering).

  Het beste wat je eigenlijk kan doen is naar Disneyland gaan zonder tickets, en daar aan de kassa’s een jaarpas kopen. Als je er dan 2 dagen blijft, heb je al 2 dagen kunnen genieten van die jaarpas.

Geef een reactie

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com