Vernieuwde menu voor Walt’s A American Restaurant in Main Street USA

Op 12 mei onthult het team van Walt’s hun nieuwe menu. Dit is onderdeel van de strategie om een restaurant van hoge kwaliteit en een unieke service aan te bieden in het Disneyland Park.

Het ontwerp van Walt’s – een Amerikaans restaurant heeft een facelift gekregen als onderdeel van het indrukwekkende “re-imagination” plan voor restaurants in het resort. “In de afgelopen tien jaar hebben we ons vooral geconcentreerd op het maken van restaurants al een belangrijk onderdeel van de algehele ervaring van onze gasten”, zegt Faouzi Miloud, de on-site Food and Beverage Product- en Communications Director.

Seizoensgebondenheid en versheid van de producten zijn de toverwoorden voor de Food and Beverage Product Integration teams. Maar de ‘show’ blijft ook een onderdeel van hun taak. Bijvoorbeeld, het menu aan de Yacht Club is onderdeel van het verhaal van Newport Bay Club, met zijn New England geïnspireerde gerechten.

Diverse restaurants hebben al een beetje extra Show Magic: The California Grill, de Yacht Club, de Plaza Gardens Restaurant in 2015, en nu Walt’s – een Amerikaans restaurant. The Restaurant des Stars en de Parkside Diner zijn de volgende in lijn!

De vernieuwde menu

Dit nieuwe menu biedt Amerikaanse geïnspireerde gerechten met een Frans tintje, bereid met verse en seizoensgebonden producten. Elk gerecht heeft op een bepaalde manier betrekking naar Walt en zijn verhaal. Bijzondere aandacht wordt dus besteed aan de ‘signature dishes “, volgens de culinaire identiteit en het thema van het restaurant. Net als onze iconische attracties, karakteristieke gerechten zijn een essentieel onderdeel van de gast ervaring.

Met behulp van sinaasappelsap bij een gerecht, kreeft gepocheerd in boter, is een verwijzing naar de liefde van Walt voor Californië en Florida, waar zijn eerste themaparken werden gebouwd. Sommige van Walt’s eigen favorieten, bereid door zijn kok Thelma Howard, zijn ook op het menu. Deze omvatten de aardappelsalade dat de gegrilde filet van Angus beef begeleidt, en de citroentaart, ontworpen door de chef-kok en zijn team. Voor jongere fijnproevers, desserts met interactiviteit. Kinderen kunnen hun eigen ijs ijscoupe maken op basis van hun smaak en creativiteit.

Last but not least, gaan deze gerechten van het nieuwe menu worden geserveerd op moderne en elegante serviezen, die ook de identiteit van het restaurant zal versterken.

 

Chinese (Simplified)DutchEnglishFrenchGermanItalianJapaneseSpanish
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com