VERSLAG: Pirates event in Disneyland Paris

Afgelopen zondag was er een special event ter aanleiding van de Europese release van de nieuwe “Pirates of the Caribbean” film. Daarvoor kwam de Cast van de film met oa. Johnny Depp en Orlando Bloom naar het Parijse Resort afgezakt die zijn 25ste verjaardag aan het vieren is.


Alhoewel dat alle gasten de ceremonie kon bijwonen en dat er bijna om het uur een aankondiging te horen was dat de ceremonie op Central Plaza om 16u ging beginnen en iedereen uitgenodigd was om te komen kijken, was het toch vooral voor geïnviteerden van The Walt Disney Company France, Disneyland Paris en pers die de show te zien kregen. De gewone gasten die in het park waren kregen alleen plaatsen richting de ingang van Adventureland waar amper iets te zien was, en als je dan nog iets zag was het van aan de achterkant. Een goeie organisatie was ver te zoeken, er liepen veel Cast Members rond die constant tegenstrijdige informatie gaven aan de gasten die vroegen waar ze eventueel konden staan. Ikzelf stond een hele tijd voordat de ceremonie begon aan de ingang naar Frontierland, waarna Cast Members kwamen zeggen dat we daar niet mochten staan, terwijl er dan uiteindelijk toch gasten stonden tijdens de ceremonie. Daardoor waren veel gasten die daar eerst stonden hun plaats kwijtgeraakt. Ook in Main Street USA mochten gasten staan, maar dit was véél te ver verwijderd om er maar iets te kunnen van zien en daar moest je tevreden zijn met een groot scherm om het te volgen.


Er liepen héél veel fans van Johnny Depp in het Disneyland Park met speciale t-shirts en foto’s om een handtekening te laten opzetten, maar helaas was het enkel voor houders van een Disney Infinity Jaarpas die een wedstrijd gewonnen hadden die de kans kregen om in de buurt van de acteurs te komen, alle andere gasten hebben enkel kunnen genieten van de foto’s online.


Misschien moet Disneyland Paris volgende keer een evenement, die maar bedoeld is voor een beperkte groep, volledig privé houden. En niet iedereen om het uur door de speakers uitnodigen om te komen kijken, en het ook op het Park Programma vermelden, om de gasten daarna naar plaatsen te sturen waar amper iets te zien is.


Gelukkig was er meer dan enkel de zeer korte ceremonie op Central Plaza met de acteurs. Van 11u tot in de namiddag waren er ook speciale animaties in Adventureland zoals speciale meet and greets, gekke piraten en griezelige piraten in de rotsen van Adventure Isle. Eén van de opmerkelijkste Disney figuren was “Jake The Pirate” die normaal nooit in het Disneyland Park te vinden is, maar wel in het Walt Disney Studios Park in de voorshow van Disney Junior. Daarnaast had Jack Sparrow zijn vaste plaats in het Walt Disney Studios Park even verlaten om ook hier even gasten te ontmoeten. Ook de klassiekers zoals Captain Hook & Smee waren uiteraard ook in Adventureland te vinden.


 


 One thought on “VERSLAG: Pirates event in Disneyland Paris

  1. Vorige week was ik in Disneyland. Had er graag bij geweest.
    Gelukkig waren er goeie fotos en filmpjes.

Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com