Village Nature Paris gaat verder zonder Disneyland Paris als mede-eigenaar


Use the translate function to translate this website to 9 different languages. Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Disneyland Paris heeft onlangs al zijn aandelen van Village Nature Paris verkocht hierdoor is Pierre & Vacances, en uitbater van Center Parcs, nu volledig eigenaar van Village Nature Paris.

In augustus 2017 opende het vakantiepark Villages Nature, het resultaat van een samenwerking tussen Euro Disney SCA en Pierre & Vacances. Gelegen nabij de Franse hoofdstad Parijs en Disneyland Paris beloofde het park een nieuw soort vakantieconcept in harmonie met de natuur.

Ondanks het feit dat Disney niet langer meer mede-eigenaar is van Village Nature Paris zullen beide bedrijven wel blijven samenwerken voor markering en zal het mogelijk blijven om een verblijf te boeken in Village Nature + tickets voor de Disney Parken op de officiële website van Disneyland Paris.

Uitbreidingsplannen voor Village Nature:

Als onderdeel van de overname heeft Pierre & Vacances ook plannen aangekondigd om Villages Nature de komende jaren uit te breiden. In totaal zullen er 193 nieuwe recreatiewoningen gebouwd worden gepland voor 2025. Daarnaast zijn er ook plannen voor een nieuwe waterattractie in het Aqualagon waterpark.

PixieDust.be
Village Nature

Village Nature Paris

Village Nature Paris is een uniek resort gelegen in de regio Île-de-France, op ongeveer 45 minuten rijden van het centrum van Parijs en 10 minuten van Disneyland Paris. Het resort biedt een onvergetelijke ervaring voor zowel gezinnen als koppels die op zoek zijn naar een ontspannen en natuurrijke vakantie.

One thought on “Village Nature Paris gaat verder zonder Disneyland Paris als mede-eigenaar

  1. “zal het mogelijk blijven om een verblijf te boeken in Village Nature + tickets voor de Disney Parken”

    Waarschijnlijk wel tegen een duurder tarief als voorheen (de korting op arrangementsprijzen geldt nl alleen bij Disney Hotels op de toegangstickets). Ik adviseer de prijzen goed te vergelijken en voortaan na te gaan wat het kost om een overnachting in Villages Nature en toegangstickets afzonderlijk te boeken.

Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com