Virtuele 29ste verjaardag voor Disneyland Paris

Disneyland Paris wordt, op 12 april 2021, 29 jaar. Voor de tweede keer na elkaar zal Disneyland Paris helaas gesloten zijn op zijn verjaardag, toch zou deze verjaardag niet helemaal onopgemerkt voorbijkomen. Disneyland Paris zou namelijk een virtueel feest aan het plannen zijn voor die verjaardag op 12 april, dat blijkt toch uit een nieuw logo die ze speciaal voor deze gelegenheid hebben gemaakt.Update

We kijken vooruit naar de nabije toekomst met Beth Clapperton van Walt Disney Imagineering en David Duffy, Vice President of Entertainment. We zullen praten over de toewijding van Disney VoluntEARS en we zullen ook het genoegen hebben om een van de voormalige presidenten, Philippe Bourguignon, te verwelkomen voor een moment van uitwisseling met Natacha Rafalski.

Disneyland Paris gaat ons meenemen naar de geschiedenis van Disneyland Parijs in het gezelschap van Yves Benyeta van Walt Disney Imagineering en Catherine Chevreux, Manager Consumer Insight en ze is ook één van de Cast Members die werd aangenomen voor de opening. Disneyland Paris gaat vooruit kijken naar de nabije toekomst met Beth Clapperton van Walt Disney Imagineering en David Duffy, Vice President of Entertainment. En praat over de toewijding van Disney VoluntEARS. Tijdens het online event heeft Disneyland Paris ook het genoegen om een van de voormalige presidenten, Philippe Bourguignon, te verwelkomen samen met Natacha Rafalski.

Het event is bedoeld voor Disneyland Paris Insidears leden en staat daarom ook in het teken van 3 jaar Disneyland Paris Insidears. Het event zal voor iedereen te volgen zijn en wij, als leden van Insidears, zorgen uiteraard voor de updates.

PixieDust.be

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com