Volgend jaar viert Tokyo Disney Resort zijn 35ste verjaardag

Vanaf 15 april 2018

Dagelijkse Parade in Tokyo Disneyland

‘Dreaming Up!’

De aftrap van Tokyo Disney Resort’s 35ste Verjaardag gebeurd met de première van deze nieuwe dagelijkse parade. Spectaculaire wagens met de kleuren, dromen en fantasie van Disney-films , zullen figuren en beelden van Fantasia, Beauty and the Beast, Peter Pan en meer bevatten, waaronder voor het eerst Big Hero 6. Mickey Mouse en zijn vrienden brengen de gasten naar een wereld vol dromen.


Vanaf 15 april 2018

Tokyo Disneyland Attraction

‘It’s A Small World’ Heropening
Een favoriet bij gasten van alle leeftijden, de nieuw verbeterde
attractie zal ongeveer 40 nieuwe poppen hebben die bekende figuren
uit Disney films vertegenwoordigen. De iconisch
soundtrack van de attractie zal worden gemixt met extra muziek van de Disney films waarvan de poppen te zien zijn. De gasten gaan zoals altijd aan boord van de “Happiest Cruise That Ever Sailed” voor een tour rond de wereld en worden verwelkomd door pop-achtige kinderen en dieren. Ook Elsa, Anna en Olaf uit Frozen nemen deel aan deze Cruise samen met andere figuren uit Disney films zoals Alice In Wonderland, Cinderella, Peter Pan, Rapunzel, Mulan, Aladdin en The Lion King.

PixieDust.be


15 april 2018 – 25 maart 2019

Begroetingen op de haven in Tokyo DisneySea

Gekleed in hun speciale kostuums voor de 35ste verjaardag, Mickey Mouse en andere Disney karakters, waaronder Duffy en Vrienden, zullen de gasten begroeten vanop een speciale boot aan de wateren van de Mediterranean Harbor. De begroeting zal plaatsvinden op de muziek van de 35ste verjaardag.


Vanaf 10 juli 2018

Avondshow in Tokyo Disneyland

“Celebrate! Tokyo Disneyland “

Vanaf deze zomer is dit nieuwe entertainment op grote schaal. De show zal voorzien zijn van fonteinen van water en verlichting die de nachtelijke hemel vullen in aanvulling op de kleurrijke beelden die geprojecteerd worden op Cinderella Castle. De show begint met Mickey Mouse die op het podium verschijnt met een magische spreuk die het kasteel doet veranderen in een wereld van verbeelding. Gasten zullen verschillende gebieden van Tokyo Disneyland ervaren door beelden en muziek.


Vanaf 10 juli 2018

Nieuwe show op Theater Orleans in Tokyo Disneyland

Een nieuwe show met Mickey Mouse en zijn vrienden zal in het openlucht theater in Adventureland zijn opwachting maken. Tijdens de 35-jarig bestaan, zal de show ook het thema-nummer van 35 jarig bestaan ​​en andere elementen bevatten.


Vanaf 10 juli 2018

Nieuwe show bij Dockside Stadium in Tokyo DisneySea

Het Dockside Stadium in het New York-gebied van American Waterfront biedt een nieuwe show met Mickey Mouse en zijn vrienden. Gasten zullen van de sfeer van deze “themed port” kunnen genieten tijdens deze show, die ook het thema-nummer van het 35 jarige bestaan ​​bevat en andere elementen tijdens het 35-jarige bestaan.


11 januari tot 25 maart 2019

Bij Tokyo Disneyland en Tokyo DisneySea

‘Tokyo Disney Resort 35th’ Happiest Celebration! ” Grand Finale

De Grote Finale van deze viering, die eindigt op 25 maart 2019, zal de gasten in Tokyo Disneyland en Tokyo DisneySea onderdompelen in een sfeer dat alle gelukkige momenten samenvat van het voorbije jubileumjaar. Merchandise exclusief voor de Grand Finale zal bijdragen aan de opwinding van de 35ste verjaardag.

PixieDust.be

 

Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com