Voormalig Disneyland Paris ambassadeur verschijnt op Nederlandse ochtendshow om 30th Anniversary Grand Finale te promoten


Translate this website to 9 different languages. Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Een tijdje geleden werd voormalig Disneyland Paris ambassadeur Giona Prevete opnieuw uitgenodigd als gast in de Nederlandse ochtendshow “Koffie Tijd” op RTL4 om te praten over lopende projecten in het Franse Disney Resort waaronder over het aanbod van de 30ste verjaardag van Disneyland Paris, Marvel Avengers Campus en om enkele leuke weetjes te vertellen.
In het interview werd er ook gepraat over de terugkeer van de fan favorite show “Disney Dreams!” (vanaf 12 April 2023) en over de nieuwe Pixar show “Pixar: We Belong Together” (Zomer 2023) waar gasten worden meegenomen in een muzikaal avontuur waar je leert hoe muziek en vriendschap ons kan samenbrengen.


Giona Prevete was ambassadeur van Disneyland Paris vanaf 2019 en mocht één jaar langer dan voorzien ambassadeur blijven vanwege de pandemie. Begin 2022 namen Carmen Lleo Badal and Quentin Rodrigues het werk van ambassadeur over van Giona. Deze dagen werk Giona op de communicatie afdeling van Disneyland Paris.


PixieDust.be


Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com