Voortgang van de Disneyland Paris Solar Canopy Plant

(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues diffΓ©rentes.

Om de Dag van de Aarde te vieren, kun je een eerste blik werpen op de zonneluifel-installatie die naar Disneyland Parijs komt. Als onderdeel van de voortdurende toewijding van het resort aan milieubeheer, is vorig jaar begonnen met de bouw van de gefaseerde ontwikkeling van één van de grootste zonnepanelen-installatie in Europa.Ontwikkeld in samenwerking met Urbasolar Group via een co-investering, zal de installatie op de grote parking van Disneyland Paris bijdragen tot de vermindering van de uitstoot van broeikasgassen (BKG) in Val d’Europe op lokaal grondgebied met ongeveer 750 ton CO2 per jaar, terwijl het ook zorgt voor een verbeterde gastervaring met schaduw en beschutting tegen direct zonlicht, regen en sneeuw. De bouw zal naar verwachting in 2023 voltooid zijn, en de eerste fase zal later deze zomer worden afgerond. Er zijn al zo’n 12.000 panelen geplaatst, goed voor 1.770 parkeerplaatsen!


De installatie voor zonneluifels zal ook bijdragen aan de voortdurende milieustrategie van Disneyland Paris, gericht op een aanzienlijke vermindering van de uitstoot van broeikasgassen en een volledige decarbonisatie van de energievoorziening. Dit is een van de zes aandachtsgebieden die het bedrijf heeft opgezet, naast het streven naar duurzaam afvalbeheer, waaronder minder gebruik van kunststoffen, het behoud van watervoorraden met bijvoorbeeld een afvalwaterzuiveringsinstallatie, het ontwikkelen van een verantwoorde toeleveringsketen, het behouden en bevorderen van biodiversiteit, en ondersteuning van wereldwijde acties om het milieu te beschermen voor toekomstige generaties.Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com