Walt Disney Imagineering brengt figuurtjes tot leven met nieuwe technologie

Dat Walt Disney Imagineering met behulp van de nieuwste technologie indrukwekkende dingen kan creëren wisten we al langer, maar vandaag laten ze ons opnieuw verbazen met een preview van “Project KIWI”.Met het project Kiwi brengt Walt Disney Imagineering figuurtjes tot leven zoals deze robot van het populaire figuurtje (Baby) Groot uit Guardians Of The Galaxy.

De nieuwe technologie ziet er veel belovend uit voor de toekomst en zo zou de kans ooit kunnen bestaan dat Walt Disney Imagineering meer figuren kan creëren via deze manier zoals de Zeven Dwergen of Baby Yoda. Stunt Robots:

Daarbij heeft Walt Disney Imagineering een tijdje geleden ook beelden vrijgegeven over één van hun nieuwste pareltjes die binnenkort zal te spotten zijn in Avengers Campus. Waarbij een stunt robot zal ingeschakeld worden ,die er zal uitzien als Spider-Man, en voorbij zal razen in de Marvel themagebieden in de Disney parken.

Ook overdonderde Disney enkele weken geleden een groepje journalisten met een “echte” Lightsaber. Die beelden zijn helaas nog niet vrijgegeven door Disney zelf.


Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com