Walt Disney Studios Expansion: nieuwe details met nieuwe bouwplannen


(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Walt Disney Studios Expansion nieuwe publieke documenten

Nieuw publieke documenten zijn vrijgegeven over de uitbreiding van het Walt Disney Studios Park. Op die nieuwe bouwplannen die door DLP Works op Twitter zijn gepost kan je meer details zien over de nieuwe promenade richting de nieuwe vijver in het midden van het park.

De fake Hollywood facades die er vandaag nog staan gaan worden verwijderd, zo zal het Animation gebouw terug volledig zichtbaar zijn net zoals het was bij de opening van het park. De leegte zal gevuld worden met gras en nieuwe bomen. Op de grond zal er ter hoogte van de oude Fastpass systeem van de Tower of Terror een nieuwe design komen die dan als overgang zal dienen naar de promenade.

Walt Disney Studios Expansion brengt ook nieuw openlucht theater

We zien ook een nieuwe tekening van de Rapunzel attractie met draaiende bootjes op het principe van de Tea Cups in het Disneyland Park. En er zal ook een soort van klein openlucht theater toegevoegd worden tegenover de attractie op de Promenade.

Bij het begin van de Promenade zien we aan de rechterkant een klein terras met enkele tafels en stoelen en een food truck. Het nog onduidelijk maar het zou logisch zijn dat het wandelpad achter het Animation gebouw opnieuw een backstage ruimte zou worden aangezien er een nieuwe toegangsweg naar Toy Story Playland gemaakt zal worden via de Promenade.

Walt Disney Studios Expansion
Walt Disney Studios Expansion
Walt Disney Studios Expansion
Walt Disney Studios Expansion

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com