Walt Disney Studios Park krijgt nieuwe Rapunzel attractie


(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Deze week zijn er publieke documenten online verschenen waaruit blijkt dat er een nieuwe Rapunzel attractie komt in het Walt Disney Studios Park. De attractie is geen grote dark-ride maar eerder een kleine draaimolen vergelijkbaar met de theekopjes in Fantasyland. Voor vele fans een grote teleurstelling, dat zo’n groot Resort als Disneyland Paris zo’n low budget attractie bouwt terwijl ander Disney Parken uitbreidingen krijgen zoals Tron of een groot Zootopia themagebied.

Walt Disney Studios Park heeft nu vooral spannende attracties

Maar toch kan het misschien een leuke toevoeging worden voor het Walt Disney Studios Park aangezien er hier vooral veel sensationele attracties staan die niet bedoeld zijn voor gezinnen met kleine kinderen zoals de Tower of Terror, Rc Racer, Crush Coaster, Flight Force en zelfs de nieuwe Spider Man attractie is niet echt voor de kleinsten onder ons. Een variant op een draaimolen is daarom misschien niet zo’n verkeerde toevoeging. In het Disneyland Park zijn er trouwens ook meerdere kleine attracties te vinden zoals Mad Hatter’s Tea Cups, Dumbo the Flying Elephant & Orbitron. Vast allemaal attracties dat niemand wilt zien verdwijnen, daarom wachten we best nog eerst even af hoe het daadwerkelijk zal uitzien.

Het eindresultaat kan er door toevoeging van de decoratie, muziek en omgeving best mooi zijn. Het enige wat ik misschien mis is de bekende toren van Rapunzel. De attractie zal gebouwd worden bij de nieuwe promenade richting het nieuwe meer in het midden van het park, hier is sowieso geen plaats genoeg om een grote show building te bouwen.

Exclusief voor Disneyland Paris

De attractie zou officieel aangekondigd worden op D23 begin september en hopelijk krijgen we dan van Disney mooiere en betere visuals te zien. Als je blij bent met deze nieuwe kleine attractie of niet, het is sowieso exclusief voor Disneyland Paris want geen enkele andere Disney Park heeft een Rapunzel draaimolen.


PixieDust.be

Hoe vroeger je boekt, hoe beter de prijs!

✨ Ben je klaar voor het meest magische verjaardagsfeest? Om nog groter te dromen, harder te lachen en nog meer te genieten tijdens de spectaculaire en unieke 30e verjaardag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com