Countdown to Halloween in Disneyland Paris

Meer info >

-
DAYS
-
HOURS
-
MINUTES
-
SECONDS

Walt’s – an American Restaurant binnenkort opnieuw langer open

Na een korte sluitingsperiode begin 2023 van enkele weken is het restaurant op Main Street “Walt’s – An American Restaurant” opnieuw geopend van 11:30 tot 16:00 om te lunchen, maar vanaf April 2023 kunnen gasten van Disneyland Paris ook opnieuw dineren in het restaurant.In de officiële app van Disneyland Paris is het vanaf nu mogelijk om een tafel te reserveren voor Walt’s – An American Restaurant tot 21:30.

Vorig jaar op 12 April 2022 heropende het restaurant dat een speciaal eerbetoon is aan Walt Disney met een gloednieuwe menu voor het eerst sinds 2019, vanwege de beperkte openingtijden was het soms moeilijk om een reservatie te geraken maar nu het restaurant langer open blijft is er momenteel veel beschikbaarheid.

De reden waarom het restaurant langer open blijft heeft waarschijnlijk te maken dat Restaurant Agrabah Café binnenkort zal sluiten voor een grote renovatie van 27 februari tot 2 juni 2023 volgens fansite DLPReport.

Walt's

Een menu (voorgerecht, hoofdgerecht en dessert) bij Walt’s – an American Restaurant kost 55€ voor een volwassen en 30€ voor kinderen.

PixieDust.be


Zoek je favoriete Disney Hotel voor je verblijf in Disneyland Paris !

MAGISCHE VAKANTIE OP LAND OF OP ZEE

KIES JOUW DISNEY BESTEMMING

WALT DISNEY WORLD

Bekijk alle aanbiedingen >

DISNEYLAND PARIS

Ga naar de prijskalender >

DISNEY CRUISE LINE

Gratis offerte >

Watch our latest video on Youtube !

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com