Wat kunnen we verwachten van HyperSpace Mountain in Disneyland Paris ?

Nog slechts iets meer dan 2 maanden en dan nemen we afscheid van de huidige versie van Space Mountain.


In Januari 2017 sluit de attractie Space Mountain, om in April 2017 terug open te gaan als “HyperSpace Mountain”. Vele fans hebben het niet zo voor een Star Wars versie van Space Mountain en hadden liever de attractie terug in zijn originele Jules Verne “Shoot for the Moon” versie gezien.


Ook al heeft het Star Wars thema totaal niets meer te maken met het origineel Space Mountain en ” Columbiad Cannon” verhaal, moet een bedrijf soms een commerciële beslissing nemen om aan de constante eis aan nieuwigheden van de gasten te voldoen. En in dit opzicht is deze verandering misschien wel een juiste beslissing. Deze verandering is trouwens niet helemaal nieuw en werd ook al gedaan in Disneyland in California.


In 2017 zal Disneyland Paris niet alleen zijn 25ste verjaardag vieren met veel nieuwigheden en festiviteiten maar zal het Resort ook een trekpleister worden voor de fans van Star Wars met in het begin van het jaar het “Star Wars Season of the Force” seizoen in het Walt Disney Studios Park met daarna dan de opening van de nieuwe Star Tours attractie en de opening van HyperSpace Mountain beiden in Discoveryland.


Als deze Star Wars toevoegingen een groot succes blijken te zijn, zijn we misschien wel enkele stappen dichter bij een Star Wars land zoals in de Amerikaanse Disney Parken.


Om een idee te krijgen van hoe deze attractie er kan uitzien, bekijk dan dit onderstaande filmpje van HyperSpace Mountain in Disneyland California. Aan de juichende gasten kan je alvast zien dat de Star Wars make-over een groot succes is geworden.4 thoughts on “Wat kunnen we verwachten van HyperSpace Mountain in Disneyland Paris ?

  1. Blijven de loopings erin of gaan ze deze eruit halen , omdat in de video de wagentjes geen schouderbeugels hebben? Als ze dit doen is het fijne ervan af vind ik ,je kunt het dan geen rollercoaster meer noemen vindt ik.

  2. Loopings uit een rollercoaster halen ?? Dat zou pas een primeur zijn. Da’s een video van Disneyland Californië en niet van Parijs. In de andere Space Mountains in andere Disney Parken zijn er geen loopings dus ook geen wagentjes met zo’n schouderbeugels.

  3. Onzin er zit een beugel en die klemt op je schoot en daar komt nog een beugel overheen maar in Disneyland Paris is er een schouderbeugel

Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com