Wat valt er te beleven tijdens de Halloween Soirée 2016?

Het is weer bijna tijd voor de jaarlijkse Halloween Party in het Disneyland Park van Disneyland Paris. Het is iedere jaar reikhalzend uitkijken naar het programma en welke verassingen Disneyland Paris voor ons in petto heeft, van speciale entertainment tot leuke Disney Characters Meet & Greets.


Helaas zijn er dit jaar weinig verassingen te bespeuren op het programma en zijn ook de meeste Disney Characters niet zo zeldzaam aangezien je ze ook gewoon tijdens de dag kan ontmoeten. Misschien gaan enkele van die Characters een ander kostuum aan hebben zodat het dan misschien toch nog de moeite loont om even te wachten voor een foto.


Wat de entertainment betreft is er geen exclusieve show zoals vorige jaren. Na de grootste shows die op het tijdelijke podium van Central Plaza te zien waren, tot een show met Princess Tiana en vrienden op één van de Riverboats tot Minnie’s Pirates Academy op the Royal Castle Stage…..tot dit jaar niets.


Op de Royal Castle Stage zijn er opvoeringen te zien van “It’s Good to Be Bad with the Disney Villains”, iets wat ook tijdens de dag te zien is. Hopelijk zijn er hier enkele verassingen met misschien zeldzame Disney Villains om zo toch een verschil te maken met de shows tijdens de dag.


Verder is er in Frontierland een “Halloween Dance Party” met Dr. Facilier in de hoofdrol, vergelijkbaar met de “Dance Party’s” in Discoveryland voorgaande jaren. In Discoveryland kan men dan naar de “Jedi Training Academy” gaan kijken, zoals je ook tijdens de dag kan doen. Wat dit precies met Halloween te maken heeft blijft mij een raadsel.


Verder is er wel nog iets om naar uit te kijken, de Halloween Cavalcade. Die komt twee keer door het park voorbij maar niet zoals we gewoon zijn. Deze keer hebben de Villains de Cavalcade overgenomen, dit kan dus wel voor verassingen zorgen. Ik ben alvast benieuwd.


Dit idee doe trouwens denken aan het Halloween Festival van vele jaren terug, waarbij de Disney Villains de namiddag parade overnamen. Toen werd “The Wonderful World of Disney Parade” omgetoverd naar “Disney Villains Parade” waarbij alle klassieke Disney figuren werden vervangen door de slechteriken uit de Disney films waarbij zelfs Ursula haar debuut maakte in Disneyland Paris.


De Disney Characters die staan te wachten om op de foto te gaan zijn oa: The Queen, Chewbacca, Mickey & Minnie, Donald & Daisy, Chip and Dale, Goofy, Maleficent, Jack Sparrow, Jafar, Stitch & Jack Skellington.


Verassend dat Disney Villains zoals Jafar, the Queen en Dr. Facilier blijkbaar verwacht worden in andere delen van het Disneyland Park en niet bij “The Royal Castle Stage”. Is dit misschien een indicatie dat hun plaats tijdens de show “It’s Good to be Bad with the Disney Villains” zal ingenomen worden door enkele andere Disney Villains.


De Halloween Soirée in het Disneyland Park is net als iedere jaar opnieuw uitverkocht en begint om 20u30 tot 01u00. Gasten met een ticket voor de avond kunnen het Disneyland Park al in vanaf 17u00.Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com