Wat weten we al van het aankomende Christmas Season in Disneyland Paris?

Translate this website to another language. Use our translation function in the right corner ↗Het is nog niet voor morgen maar toch zal een nieuwe kerstseizoen in Disneyland Paris er sneller zijn dan je denkt. Zeker wat betreft de voorbereidingen zijn ze er in Disneyland Paris nu al mee bezig. Maar wat gaan we dit jaar kunnen verwachten in Disneyland Paris voor het kerstseizoen?


Er is nog weinig tot niets aangekondigd door Disneyland Paris, die hebben momenteel nog hun handen vol met het promoten van de 30ste verjaardag en straks ook met de opening van Avengers Campus in het Walt Disney Studios Park. Dus is het nog wel enkele maanden wachten voor we een officiële lijst gaan krijgen met de inhoud van het Kerstseizoen, toch kunnen we als hier en daar iets vinden waardoor we al enkele dingen kunnen aanvinken.


Want bij iedere vorm van entertainment in het park gaan er natuurlijk audities vooraf om de beste mensen voor de job te vinden. Zo zijn er al audities gepland voor enkele shows. Daardoor weten we nu al dat “Let’s Sings Christmas” opnieuw te zien zal zijn, waar Christmas Carol Singers samen met enkele Disney personages leuke liedjes brengen.


Ook voor Mickey’s Christmas Big Band zijn er opnieuw audities, een show die we al enkele jaren hebben moeten missen door de pandemie. En natuurlijk krijgen we ook de nieuwe Disney kerstparade: Mickey’s Dazzling Christmas parade terug, die was vorig jaar pas voor de eerste keer gezien en die gaan we dus wel nog enkele jaren zien terugkeren.


Voor meer details over andere eventuele nieuwigheden is het nog wachten. Maar wat zeker is, is dat we na 3 jaar eindelijk een volwaardig Kerstseizoen gaan kunnen beleven in Disneyland Paris.Geef een reactie

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com