Weinig nieuws voor Peter Pan’s Flight

Vandaag maakte Disneyland Paris bekend dat de attractie terug geopend zal worden op 9 juli 2016, na een maandenlange renovatie. Maar wie helaas heel wat nieuwigheden had verwacht in de attractie zal waarschijnlijk teleurgesteld zijn. In een recent bericht van Disneyland Paris lijkt dat de nadruk van de werken gelegd werden op het updaten van het origineel met vooral nieuwe verf en nieuwe verlichting. Hopelijk komen er ook wat effecten zoals in Shanghai Disneyland naar Parijs, maar ik zou er niet te veel op hopen.Peter Pan’s Flight krijgt een volledige make-over. Amerikaanse en Franse teams werken samen aan dit project aan het avontuur om de attractie zijn oorspronkelijke schittering terug te geven.

Londen en Never Land gaan binnenkort helderder schijnen dan ooit! De oogverblindende nieuwe lampen en verf zijn het eerste wat gasten zullen merken als ze eenmaal hun vliegende schepen hebben beklommen. Dankzij nieuwe verflagen doorheen de attractie en gloednieuwe LED-blacklights, zijn de special effects adembenemend! Voor dit project, kwamen blacklight verfspecialisten van Walt Disney World Resort in Florida om een handje te helpen met de Franse teams. Jim Crouch, Principal Color & Paint Specialist bij Walt Disney Imagineering, begeleid deze samenwerking tijdens zes weken en komt uit Disneyland Resort in Anaheim.

peterpan2-1024x576

Scène na scène, versterken de schilders de kleuren doorheen de attractie om de gasten nog meer mee te slepen naar de wereld van Peter Pan. Originele projectoren (sommige in gebruik sinds 1992) werd opgewaardeerd met-wave stimulerende programma’s. Om het zo goed als nieuw decor aan te passen, werden rekwisieten en de figuren van de attractie herschilderd en gerenoveerd in de Centraal-Shops workshops. De buitenkant van het gebouw werd opgefrist, met inbegrip van het houtwerk en vloeren in de wachtruimte. Een nieuw overdekt en verwarmde schuilplaats werd ook gebouwd voor Cast Members.

“Het is een waar genoegen om hier te werken in Parijs met deze talentvolle groep. Dit is een samenwerkingsverband tussen Facilities en Operations Services en Walt Disney Imagineering geweest en we maken grote dingen voor de gasten die gaan komen om deze attractie te zien, “deelde Jim, voordat ze terug naar de Verenigde Staten gaan. Vluchten naar Nooitgedachtenland worden hervat op 9 juli 2016.


Original article: http://disneylandparis-news.com/en/a-bright-new-day-for-peter-pans-flight/

3 thoughts on “Weinig nieuws voor Peter Pan’s Flight

  1. Ik hoopte dat ze met de renovatie gingen werk maken van een interactieve wachtrij, zoals in Walt Disney World. Maar na het zien van het filmpje over de renovatie, lijkt dat er niet te komen. Spijtig! Het zal er in ieder geval terug fris uitzien, en dat is ook al iets!!

Comments are closed.

Chinese (Simplified)DutchEnglishFrenchGermanItalianJapaneseSpanish
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com