Welke paradewagens uit Tokyo zijn aangekomen in Disneyland Paris?

Blijkbaar zijn er twee paradewagens uit Tokyo Disneyland’s Jubilation Parade gearriveerd in Disneyland Paris om volgend jaar te gebruiken voor de nieuwe parade. Welke wagens zouden het volgens jullie kunnen zijn? Kijk naar het onderstaande filmpje en laat het weten in de comments.

Ter herinnering, er waren al eerdere geruchten dat films zoals:Β Peter Pan, Frozen, Finding Dory, The Lion King & Toy Story in de parade aanwezig zouden zijn. Alsook een kopie of zeer gelijkaardige Draak zoals in Festival of Fantasy parade uit Walt Disney World.

De wagen van de prinsessen en de wagen met Pinokkio kan het alvast niet meer zijn, want die rijden momenteel dagelijks door het Magic Kingdom in Walt Disney World.

Aangezien er al audities voor Mowgli aangekondigd zijn, lijkt de kans voor de wagen van The Lion King / Jungle Book dus groot. Eigenlijk zou dit best jammer zijn, want ook nu in de huidige parade hebben we een wagen met de combinatie Lion King/Jungle Book.

11ecc9c7e278e59a330aefb002b3ecfe

4 thoughts on “Welke paradewagens uit Tokyo zijn aangekomen in Disneyland Paris?

  1. ow ow wat is dit moeilijk…. Ik hoop heel hard op die van Lilo en Stitch en op die laatste waar Tinkerbell, Mickey en friends op staan. Maar ik denk dat het die van Lion King/Jungle Book zal zijn en die van Peter Pan. Die waar Pocahontas op staat is ook wel prachtig! … Is het nog lang tot April 2017? πŸ™‚

  2. Ik denk het meest aan die van The Lion King / Jungle Book omdat er al audities voor Mowgli op de agenda staat bij DLP. Zelf had ik dit liever niet omdat we nu al jaren een wagen hebben met The Lion King & Jungle Book, ik had graag eens andere films en figuren in de parade.

  3. Die van Lilo en Stitch is leuk! En de finale wagen is ook wel ok. En ook die van Pinokkio en Dumbo is wel leuk. Maar over het geheel gezien vind ik de Magic on Parade toch echt een veel betere en mooiere parade dan deze in Tokyo. Ben benieuwd wat ze ervan maken. Ik

  4. Ik weet dat ook de float van peter pan niet meer kan want deze is als goed is jaren terug al naar hong kong gegaan. Zelf vind ik de phocahontas een gaafe om te doen.

Comments are closed.

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com