Eindelijk werkzaamheden aan de rolbanden aan de parking van Disneyland Paris


Translate this website to another language. Use our translation function in the right corner ↗Disneyland Paris parking update

Disneyland Paris is al een tijdje bezig met de grote parking een update te geven. Het begon met de installatie van de vele zonnepanelen boven de parkeerplaatsen, nieuwe naambordjes met Disney figuren om makkelijker je auto terug te vinden, het vernieuwen van de tenten en het herschilderen. Maar de vraag was gaat Disneyland Paris eindelijk ook iets doen aan de “moving walkway”, de rolbanden waar gasten kunnen opwandelen waardoor ze een stuk sneller gaan en op die manier de lange afstand tussen de parking en de parken kunnen inkorten.


Een zeer goed systeem om te wandelen naar de Disney Parken (als de mensen er niet op stil staan tenminste en gewoon doorwandelen) als het werkt en dat was net het probleem. Die rolbanden werken al jaren niet meer, soms werden ze eens hersteld om enkele dagen later terug stuk te gaan. Het was iets die precies nooit opgelost kon worden. De installatie dateert al van begin de jaren 90 en was waarschijnlijk fel verouderd en nog moeilijk te herstellen.


De enige manier blijkt nu alles volledig uit te breken en ofwel te vervangen door een nieuw systeem die dan hopelijk wel altijd werkt of gewoon de put dicht te gooien en een groot breed voetpad te maken. Helaas zouden de gasten hier dan wel een flink stuk moeten wandelen om aan de parken te geraken, maar dat doen ze nu ook al jaren. Het is dus nog afwachten wat het zal worden, maar iedereen hoopt natuurlijk op een nieuwe “moving walkway”.


Disneyland Paris


PixieDust.be

Disney’s Betoverende Kerst

Dit jaar laat de 30ste verjaardag de kerstmagie meer stralen dan ooit! Het Disneyland Park wordt sprookjesachtig versierd en de Disney Figuren maken zich klaar om een onvergetelijk kerstseizoen te beleven met je familie of vrienden.
Geef een reactie

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com