Countdown to Halloween in Disneyland Paris

Meer info >

-
DAYS
-
HOURS
-
MINUTES
-
SECONDS

Werkzaamheden in oude “Toon Plaza” gebied begonnen voor Pixar toevoegingen

Niet lang nadat Disneyland Paris bouwsteigers had geïnstalleerd in het voormalige Toon Plaza gebied van het Walt Disney Studios Park kwam er een aankondiging tijdens het D23 event op 12 April 2023 in het conventiecentrum van Disney Hotel New York – The Art Of Marvel dat de locatie een grote make-over zal krijgen voor deze zomer.

Toon Plaza is het gebied tussen Crush’s Coaster en Cars Quatre Roues Rallye . Het beschikt over twee meet ‘n’ greet-locaties met Disney figuren en een foodtruck. Het oude Toon Plaza gebied was gebaseerd op “ToonTown” in Disneyland California en Tokyo Disneyland. Bezoekers van Disneyland Paris konden hier voorbijgaande jaren personages ontmoeten waaronder Mickey Mouse of zijn vrienden maar ook de Incredibles en personages uit Ratatouille maakte eerder hier al verschijningen.


PixieDust.be

Na de opening van attractie Cars ROAD TRIP in de zomer van 2021 werd het grootste deel van het themagebied Toon Studio veranderd naar Worlds of Pixar, twee jaar na de veranderingen zijn nu ook de werkzaamheden begonnen om meer Pixar thematisering toe te voegen aan dit gebied. De vernieuwde achtergrond gewijd aan Pixar is momenteel verborgen achter bouwsteigers en zal tal van personages uit geliefde Pixar films bevatten en ook Ember en Wade uit de nieuwe film Elemental, die deze zomer zal verschijnen in de bioscoop.

Toon Plaza

Naast de vernieuwde gevel zal ook de food truck nieuwe thematisering krijgen samen met de verlichtingspalen die verwijzen naar Luxo, Jr die verschijnt in elke intro van de Pixar films. Tijdens de werkzaamheden is het nog altijd mogelijk om Jessie of één van haar andere vrienden te ontmoeten uit Toy Story. Ook kun je in de food truck ernaast de nieuwe Buzz Eclair of Slinky Corn Dog proberen.

PixieDust.be

Behalve transformatie Toon Plaza nog meer Pixar verrassingen deze zomer:

Deze zomer zal Fuente Del Oro ook heropenen met een nieuw Coco thema en zal er in het Studio Theater een nieuwe theatershow plaatsvinden, Together: A Pixar Musical Adventure als onderdeel van de Disneyland Paris 30th Anniversary Grand Finale.
Zoek je favoriete Disney Hotel voor je verblijf in Disneyland Paris !

MAGISCHE VAKANTIE OP LAND OF OP ZEE

KIES JOUW DISNEY BESTEMMING

WALT DISNEY WORLD

Bekijk alle aanbiedingen >

DISNEYLAND PARIS

Ga naar de prijskalender >

DISNEY CRUISE LINE

Gratis offerte >

Watch our latest video on Youtube !

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com