Wanneer heb je korting in de Lego Store van Disney Village?Heb je een jaarpas van Disneyland Paris dan krijg je korting op de souvenirs dat je in de vele winkels in de parken kan vinden. Met de ene jaarpas krijg je -10% met de andere dan weer -20%. Maar ben je niet meer in de Disney Parken en ben je in Disney Village hoe zit het dan? Veel restaurants of shops zijn hier niet van Disney en zijn externe bedrijven die er een vestiging hebben zoals Planet Hollywood, Rainforest Café en ook de Lego Store. Veel mensen vragen ons vaak of je korting krijgt met een jaarpas in de Lego Store in Disney Village net zoals in de Disney winkels.

Het antwoord is JA en NEE ! Als je een doos LEGO koopt die nieuw binnen is staat er vaak “exclusief” bij. Als je dit naast het prijskaartje ziet staan dan krijg je geen korting met geen enkele jaarpas. Koop je daarentegen een LEGO doos waar dat niet bij staat dan krijg je wel een korting van -10%.

Als je korting wilt hebben raden de medewerkers van LEGO aan om een paar maanden te wachten, dan verdwijnt het “exclusief” label van de doos en worden ze bij de andere producten in de winkel gezet. Vanaf dan geniet je wel van korting met je jaarpas. Natuurlijk heb je dan wel altijd het risco dat het item dat je wilt uitverkocht is tegen dan.

Voorbeeld: wij kochten onlangs de LEGO doos van Steamboat Willie. Toen die pas uitgebracht werd kon je die onmiddellijk kopen in de LEGO Store in Disney Village, maar omdat die toen tijdelijk “exclusief” was kregen we geen korting. Nu waren we intussen al een jaar later en konden we die nog altijd kopen maar nu wel met -10% korting. Het kan dus lonen om even te wachten.

PixieDust.be 

PixieDust.beTranslate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com