Waarom mislukking nieuwe formule bij Lucky Nugget makkelijk te voorspellen was

Nog even en het is al opnieuw voorbij. De nieuwe formule in The Lucky Nugget Saloon waarbij je kon gaan dineren met Disney figuren die een show opvoerden op het podium stopt na het weekend en het verbaast me helemaal niet. Bij deze nieuwe formule kreeg je een 3 gangen menu en was er tijdens het eten entertainment op het podium waarbij ook Minnie en Goofy deelnamen. Het was al vanaf de eerste dag makkelijk te voorspellen dat dit een grote mislukking ging worden.

1. De prijs

Alles valt en staat met de prijs. Het is het eerste waar de mensen naar kijken en voor vele mensen de belangrijkste reden om iets wel of niet te reserveren. 49 euro per persoon voor een bezoek aan de Lucky Nugget Saloon was een prijs waar vele mensen van schrokken en toen ze zagen wat ze er voor kregen schrokken ze voor een tweede keer. Voor een simple fast food menu met een salade als voorgerecht kan je toch moeilijk zo’n prijs vragen. De menu was niet veel meer dan wat je vroeger bij Cowboy Cookout kon krijgen voor een veel lagere prijs. Maar als er Disney figuren bijkomen vind Disneyland Paris het blijkbaar normaal prijzen extreem te verhogen. Alleen echte fans tellen soms grote sommen neer om enkele Disney figuren aan het werk te zien, maar dan gaan de figuren wel iets unieker moeten zijn en ook meer dan twee. Een gezin was al snel 150 euro of meer kwijt om tussen de attracties door eens te gaan eten.2. Het eten

Zoals reeds gezegd was het eten ondermaats, zeker voor deze prijs. Voor 49 euro per persoon, 39 euro voor kinderen voor een aangepast menu, kreeg je als hoofdgerecht een bord met een stukje kip, een rib, wat gebakken aardappelen en een halve maΓ―skolf. Dit werd voorafgegaan met een salade en een ijsje achteraf, trouwens hetzelfde soort ijsje dat je altijd al bij de Lucky Nugget hebt kunnen krijgen bij de eerdere menu van 21,99 euro. Een groot verschil is ook dat je slechts 1 drankje krijgt bij je volledige menu en dat voor 49 euro, terwijl je vroeger voor 21,99 euro ongelimiteerd drankjes kon bestellen.


Dit was het menu:

Salad with Red Beans, Tomatoes, Onions, Avocado, Peppers, Coriander and Tortillas Chips

Smoked Chicken, Spare Ribs with Barbecue Sauce and Grilled Pork Sausage, Potatoes, Grilled Corn and Cornbread

Vanilla flavored Ice Cream, Nut Brownie, Chocolate-Hazelnut Sauce

PixieDust.be
Photo: ED92

3. Het entertainment

Het is al een tijdje dat ze in de Lucky Nugget Saloon een poppenshow opvoerden afgewisseld met optredens van een pianist terwijl je aan het eten bent. Daardoor was het hier ongeveer 5 euro duurder om te eten dan andere fast food restaurants. De entertainment + tafelbediening + ongelimiteerd frisdrank in de Lucky Nugget Saloon zorgde voor een uniek concept in Disneyland Paris waar wij graag naar toe gingen. Helaas zijn er mensen in Disneyland Paris die dachten dat ze een nieuwe show hadden door twee Disney figuren op het podium te zetten. Een show, wat je amper een show kon noemen, was eerder een kort verschijning van 2 Disney figuren: Minnie & Goofy. Ja, zelfs Mickey Mouse was niet van de partij. De keuze voor Minnie en Goofy is ook iets waar de mensen niet onmiddellijk voor gaan komen aangezien je ze tegenwoordig op iedere hoek van het park kan zien. Behalve het vleugje nostalgie dat enkele oude “Euro Disney” liedjes opwekten had de show totaal geen inhoud.

Jammergenoeg was het idee om van de Lucky Nugget Saloon terug een echte entertainment zaak te maken zoals het ooit was mislukt. De te hoge prijs is zeker en vast de belangrijkste reden. Terug naar de poppenshow dan met de menu van vroeger is alvast een beter idee.


πŸ‡ͺπŸ‡Ί Shop on ShopDisney (EU): https://bit.ly/37BrrJf

πŸ‡«πŸ‡· Shop on ShopDisney (FR): https://bit.ly/36kwkFP

πŸ‡¬πŸ‡§ Shop on ShopDisney (UK): http://bit.ly/36zR0Ik


Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com