? WIN 2 tickets voor het heropeningsevent van Phantom Manor op 30 April 2019

Disneyland Paris geeft ons de kans om twee tickets weg te geven voor het heropeningsevent van Phantom Manor in het Disneyland Park op 30 April 2019.


INFO OVER HET EVENT:


  • Toegang tot Phantom Manor, voor de herontdekking van deze attractie die 1,5 jaar gesloten bleef voor een update en nieuwe effecten.
  • De Rustler Roundup Shootin’ Gallery zal de hele avond gratis te gebruiken zijn.
  • De Molly Brown zal niet varen, maar je kan de boot wel bezoeken en mooie foto’s nemen van Big Thunder Mountain, Phantom Manor of van de Riverboat zelf.
  • Toegang tot Big Thunder Mountain
  • Armbandjes moeten opgehaald worden tijdens de dag bij de Disney Village Dome, namen van de winnaars komen daar op een lijst te staan.

 


HOE KAN JE WINNEN?, 3 stappen !:


  1. Bekijk onderstaand filmpje en tel hoeveel verschillende Disney figuren er te zien zijn. Opgelet: dezelfde figuren in een andere kostuum, zijn geen twee verschillende characters. Stuur het antwoord naar webmaster@pixiedust.be samen met je gegevens. Geef het antwoord niet op Facebook of reageer niet met het antwoord op deze pagina, anders is de fun van de wedstrijd er van af en kom je niet meer in aanmerking om zelf te winnen.
  2. Geef de video een “like” op YouTube
  3. Geef als commentaar op de video “Phantom Manor wedstrijd” (als je account op youtube een andere naam heeft dan jijzelf, zet dan je YouTube naam bij je gegevens in de e-mail om te verifiëren)

Heb je deze 3 stappen gedaan, dan wens ik je veel geluk. Vrijdag kort na de middag zal de winnaar bekend gemaakt worden op deze pagina van de website.


*** PAS OP *** Dit zijn geen toegangstickets voor Disneyland Paris, maar alleen voor het event ’s avonds in Frontierland.? AND THE WINNER IS !!!  ?


–> Conny Van der Will uit Nederland


–> Juiste antwoord was: 34 verschillende characters


 

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com