“Worlds of Pixar” at Walt Disney Studios Park, One Area for All Disney-Pixar Storytelling

Translate this website to another language. Use our translation function in the right corner ↗Na de opening van Cars ROAD TRIP eerder deze zomer, laat Disneyland Parijs gasten kennismaken met Worlds of Pixar, een nieuwe naam voor het groeiende aantal Pixar-attracties en -ervaringen in Walt Disney Studios Park.


Worlds Of Pixar

Fans van alle leeftijden kunnen zich onderdompelen in deze kleurrijke, gezinsvriendelijke wereld met zeven populaire attracties zoals Crush’s Coaster, Ratatouille: The Adventure en natuurlijk Cars ROAD TRIP. Dit omvat een groot deel van de voorheen genaamde Toon Studio, die gasten uitnodigt om vriendschap en avonturen te beleven, favoriete personages te ontmoeten en te genieten van themadiners zoals Bistrot Chez Remy en het nieuwe “Laugh ‘n’ Go!” foodtruck in de buurt van Cars ROAD TRIP.


Een meeslepende plek vol energie


Naast onze populaire attracties, nodigt dit nieuwe meeslepende gebied gasten uit om drie nieuwe fotomomenten en “Instagrambare” achtergronden te ervaren, en door Pixar geïnspireerde decoraties en merchandise-kiosken met een thema te ontdekken. Nieuwe themasnacks en -snoepjes zoals op Toy Story en Luca geïnspireerde zandkoekjes en exclusieve Worlds of Pixar-donuts en -cupcakes zullen verkrijgbaar zijn bij vier voedselkiosken, terwijl het populaire dessert, Remy’s chocolade en hazelnoot-eclair, zal worden aangeboden in Bistrot chez Remy. Natuurlijk kunnen gasten ook een selfie maken met enkele van hun favoriete Pixar-personages, en binnenkort misschien zelfs Bliksem McQueen of The Incredibles zien ronddwalen in het gebied!De herpositionering van Toon Studio* en de naamgeving van Worlds of Pixar vanaf 27 augustus is slechts een onderdeel van de voortdurende transformatie van Walt Disney Studios Park, waarbij meer onderdompeling wordt toegevoegd en recente Disney-Pixar-verhalen en personages worden getoond die gasten kennen en waarderen. Dit vertegenwoordigt de eerste van vier kernzones die in het park zullen bestaan, terwijl de ontwikkeling doorgaat op nieuwe themagebieden, te beginnen met Avengers Campus.


PixieDust.be

*Aladdin’s Flying Carpet, Animagique Theatre en Animation Celebration blijven momenteel in de Toon Studio-zone.
Geef een reactie

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com