Zijn toekomstplannen voor DCA een hint voor WDS?

Afgelopen weekend werd in Disney’s California Adventure (DCA) park in Disneyland California de eerste Marvel attractie geopend. Guardians of the Galaxy: Mission Breakout zorgde voor urenlange wachtrijen. Iedereen wilde zo snel mogelijk op de “vernieuwde Tower of Terror”, na afloop waren de gasten zeer positief. Naast deze attractie, heeft Disney in het park ook een luik geïnstalleerd met het Avengers logo. Niemand die weet waarvoor dit eigenlijk dient, maar het zou een knipoog zijn naar de toekomst. Meer en meer Marvel zou binnenkort bij DCA te vinden zijn: attracties, entertainment & characters.


Helaas kunnen ze deze Marvel toevoegingen of een Marvel land niet kopiëren naar Walt Disney World zoals ze doen met Star Wars land. Aan de oostkust van de Verenigde Staten liggen de rechten van Marvel bij Universal, die er gebruik van maken in hun Islands of Adventure park in het Universal Orlando Resort.


Dus wat kan Disney nog doen met hun Marvel eigendom? Naast Disneyland & Walt Disney World, zal Disneyland Paris binnenkort het enige 3de resort zijn die volledig in handen en onder controle is van The Walt Disney Company onder het label van “Disney Parks”. En Disneyland Paris heeft een park, het Walt Disney Studios Park, die al jaren dringend een grote uitbreiding nodig heeft. Daarbij heeft Disneyland Paris al officieel laten weten dat Marvel inderdaad de richting is dat ze willen volgen voor de toekomst van het Studios Park. Dit zal volgend seizoen al te merken zijn met de nieuwe Marvel show in Cinemagique en misschien “the Summer of Heroes” als nieuw seizoen in het park. Wat waarschijnlijk ook zal zorgen dat er meer Marvel entertainment en characters in het park te vinden gaan zijn, denk maar aan een kopie van Season of the Force maar dan met de superhelden.


PixieDust.beIn DCA is Summer of Heroes nu aan zijn eerste editie begonnen samen met de opening van Guardians of the Galaxy: Mission Breakout. En indien dit zo succesvol blijft zoals het begonnen is, zal dit ongetwijfeld een duwtje in de rug betekenen voor de plannen voor Disneyland Paris.Geef een reactie

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com