Zoals verwacht minder bezoekers voor Disneyland Paris tijdens het afgelopen jaar

1,4 miljoen minder bezoeken aan Disneyland Paris in 2016, da’s het resultaat van een moeilijk jaar voor het Europese Disney Resort. Een jaar van terreurdreigingen en vele gesloten attracties voor het grootste renovatie en update programma in de geschiedenis van Disneyland Paris.


Momenteel loopt het grote renovatie programma eerder naar het einde toe, nog enkel Space Mountain en Pirates of the Caribbean komen nu nog even aan de buurt en dan is het grootste deel voorbij. Big Thunder Mountain gaat over een paar weken terug open en andere attracties zoals Peter Pan’s Flight, It’s A Small Word en Adventure Isle met de Robinson Treehouse zijn intussen al een tijdje terug open en schitteren weer als nooit tevoren. En niet te vergeten de renovatie van alle Disney Hotels waarbij we ook over de helft zijn.


En ook al zal het eind resultaat prachtig zijn, zo’n groot renovatiewerken met veel sluiting op hetzelfde moment eist natuurlijk zijn tol en dat laat zich zien aan de bezoekersaantallen. Gelukkig is 2016 bijna voorbij en start 2017 met een fantastisch nieuwe seizoen “Star Wars Season of the Force” om daarna het feest volledig te laten uitbarsten als nooit tevoren voor de 25ste Verjaardag van Disneyland Paris.


De toekomst ziet er zeer rooskleurig uit !Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com