Zomertijd afschaffen impact op Disneyland Paris?

Volgend week veranderen we opnieuw van zomertijd naar wintertijd. Dan draaien we de klok een uur achteruit, zodat we opnieuw uitkomen op onze standaardtijd GMT+1 (ofwel de wereldtijd plus een uur). Maar misschien zal dit de laatste keer zijn, en blijven we voorgoed altijd op wintertijd. Europa moet daar binnenkort over beslissen.

Als we op onze standaard tijd blijven wilt dit zeggen dat het tijdens de zomerperiode 1u vroeger donker zal zijn en dit kan een impact hebben op Disneyland Paris.

Zal dit voor Disney meer ruimte geven om zowel een avondparade als een vuurwerkspektakel te vertonen? Het eerste jaar dat we Disney Dreams hadden in Disneyland Paris was ook nog de avondparade Disney’s Fantilussion te zien. Dit was echter zeer snel op elkaar omdat het pas om 22u30 donker is en Disney Dreams al om 23h00 begon, wat voor een nachtmerrie zorgde bij de Guest Flow.

Als we naar Walt Disney World kijken hebben ze daar dat probleem niet, daar is het altijd reeds om 21u00 donker, aangezien Illuminations in Epcot altijd op dit uur begint zowel tijdens de winter als zomer. Als parken zoals het Magic Kingdom dan openblijven tot 23u of 24u is er een stuk meer  tijd in het donker om een groter aanbod aan avondentertainment aan te bieden.

PixieDust.be

Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com