The Royal Pub opent op 17 februari in Disney Village

Terwijl Disneyland Parijs doorgaat met het introduceren van nieuwe ervaringen rond het resort, zal The Royal Pub, een geheel nieuw restaurantconcept, vanavond het beste van traditionele Engelse pubgerechten serveren in Disney Village. Uitgedost met een frisse nieuwe look, bijgewerkt terras en gevel, wordt de locatie beheerd door de gerenommeerde Groupe Bertrand, een langdurige partner van een resort die andere locaties in Disney Village en enkele beroemde restaurants in Parijs beheert.

Of je nu trek hebt in lekkere hapjes en troostmaaltijden, met een grote selectie ambachtelijke bieren, de hele dag ontbijten, royale fish & chips, Guinness-gestoofd rundvlees, authentieke taarten, flatbreads, geroosterde sandwiches, saladekommen of de lekkerste desserts in stad, wil je The Royal Pub en zijn warme en levendige ambiance niet missen tijdens je volgende bezoek aan Disneyland Parijs.Translate website