Disneyland Paris post officieel bericht in verband met nieuwe staking op zaterdag

Disneyland Paris maakt zich klaar voor derde staking

Disneyland Paris heeft op hun instagram een officieel bericht gepost over de aankomende staking op zaterdag 3 juni 2023. Dit is al de derde keer dat er een staking zal zijn in Disneyland Paris en de staking krijgt ook telkens meer bijval.

De eerste 2 keer werd gekozen om telkens op dinsdag actie te voeren waarbij Cast Members met veel vlaggen en tekstborden als een parade door het park wandelden tot grote verwondering van de gasten die op die dag naar Disneyland Paris kwamen.

Disneyland Paris Cast Members voeren de druk op

Na 2 stakingen is het voor de directie blijkbaar nog niet duidelijk dat de Cast Members van Disneyland Paris zo niet verder willen en daardoor komt er een derde actiedag. Deze keer voeren ze de druk op en kiezen ze voor een zaterdag in plaats van een kalmere dag in de week. Ben je in Disneyland Paris op zaterdag dan kan je je aan veel protesten verwachten in de parken. Maar ook annulaties van shows en attracties die eventueel niet open gaan of die slechts enkele uren operationeel zijn.

Als je dit wenst, kan je je bezoek uitstellen naar een latere datum. Uitzonderlijk kan je een gedateerd ticket wijzigen of laten terugbetalen, zonder kosten, tot een latere datum. Voor niet gedateerde tickets kan je je bezoek wijzigen of annuleren op het registratieplatform tot 10u00 op de dag van het bezoek.

Als je een betaalde service hebt geboekt als extra bij je toegang tot de Disney Parken (Disney Premier Acces, Secure your seat bij shows, …) en deze service kan niet gegeven worden dan worden die terugbetaald op aanvraag.Translate website