Disney Characters in de Disney Hotels van Disneyland Paris

Ontmoet je favoriete Disney Characters in je Disney Hotel

Als je in Disneyland Paris verblijft kan je op verschillende plaatsen je favoriete Disney characters ontmoeten. Maar ook in je Disney hotel kan je met personages op de foto.


PixieDust.be

DISCLAIMER: In deze lijst vind je een overzicht van alle personages die ooit in de hotels zijn verschenen, met informatie over waar en wanneer je ze kunt ontmoeten. (Tijdstippen van character meet & greets in de Disney Hotels zijn onderhevig aan veranderingen)

Disney Hotel Santa Fe

 • WELKE DISNEY CHARACTERS? Minnie, Mickey, Goofy of Pluto (Voornamelijk Goofy & Pluto)
 • WAAR? EĂ©n van deze personages kan je ontmoeten in de lobby nabij de receptie van het hotel. De personages hebben een unieke outfit die alleen in Disney Hotel Santa Fe te zien is en poseren voor een gethematiseerde achtergrond. Er is ook meestal een Disney PhotoPass fotograaf aanwezig.
 • WANNEER? ’s Morgens / voormiddag

PixieDust.be
©Disney


PixieDust.be

Disney Hotel Cheyenne

 • WELKE DISNEY CHARACTERS? Woody of Jessie uit Toy Story
 • WAAR? Woody of Jessie komen je begroeten in de lobby van Disney Hotel Cheyenne bij de ingang van de Red Garter Saloon. De uren kan je vinden op een bordje in de lobby. Er is ook meestal een Disney PhotoPass fotograaf aanwezig.
 • WANNEER? ’s Morgens / voormiddag

Disney Characters

PixieDust.be

Disney Sequoia Lodge

 • WELKE DISNEY CHARACTERS? Goofy, Max, Donald of Minnie
 • WAAR? Het is altijd een verrassing wie er te vinden zal zijn, maar wie het ook is je kan ze vinden nabij de shop van Disney Hotel Sequoia Lodge: Northwest Passage. De personages hebben een exclusieve outfit aan die alleen hier te zien is en poseren voor een gethematiseerde achtergrond. Er is ook meestal een Disney PhotoPass fotograaf aanwezig.
 • WANNEER? ’s Morgens / voormiddag

PixieDust.be

PixieDust.be

Disney Newport Bay Club

 • WELKE DISNEY CHARACTERS? Mickey, Minnie, Donald, Daisy, Goofy of Pluto
 • WAAR? Het is altijd een verrassing wie er te vinden zal zijn, maar wie het ook is je kan ze vinden richting het Newport Bay Club Convention Center die makkelijk te bereiken is via de lobby. De personages hebben een exclusieve outfit aan die alleen hier te zien is. Er is hier geen Disney PhotoPass fotograaf aanwezig.
 • WANNEER? s avonds


PixieDust.be

Disney Hotel New York – The Art of Marvel

 • WELKE DISNEY CHARACTERS? Een Marvel personage
 • WAAR? Het is niet altijd even duidelijk welk Marvel personage je hier zal zien. We hebben al Spider Man gehad, maar ook Black Widow en Doctor Strange. Het blijft dus altijd een kleine verrassing. Het Marvel personage is te vinden in Super Hero Station nabij het Convention Center. En is enkel toegankelijk voor gasten van het hotel met reservatie. Bij het personage is een Disney PhotoPass fotograaf aanwezig.
 • WANNEER? De uren zijn te raadplegen in de APP, waar je een uurslot kan reserveren als gast van Disney Hotel New York – The Art of Marvel.

PixieDust.be
©Disney/©MARVEL

PixieDust.be

Disneyland Hotel

 • WELKE DISNEY CHARACTERS? Een Disney prinses of Royal personage
 • WAAR? Het is niet duidelijk welk personage je hier zal vinden maar het zal vooral een Disney Prinsessen zijn. Deze meet & greet is net zoals in Disney Hotel New York – The Art of Marvel exclusief voor gasten die in het Disneyland Hotel verblijven. Deze meet & greet moet je reserveren via de app en kan vanaf 7 dagen voor je aankomst in het hotel. Bij het personage is een Disney PhotoPass fotograaf aanwezig. Meer personages zijn te vinden in de restaurants van het Disneyland Hotel. Meer info over restaurants >
 • WANNEER? De uren zijn te raadplegen in de APP, waar je een uurslot kan reserveren als gast van het Disneyland Hotel.

PixieDust.be
©Disney

Translate website