Flying Carpets Over Agrabah voor onbepaalde tijd gesloten

De Aladdin-attractie Les Tapis Volants – Flying Carpets Over Agrabah in het Walt Disney Studios Park is sinds deze week gesloten. Op de onderhoudskalender staat dat de attractie tot nader order gesloten blijft.


De sluiting van de attractie is onderdeel van een grootschalig renovatieproject in het Walt Disney Studios Park. Tussen oktober 2023 en eind 2025 worden verschillende plekken in het Walt Disney Studios Park vernieuwd. De afgelopen maanden werden al verschillende perkjes verwijderd als voorbereiding. In april 2024 sluit Studio 1, met de winkel Les LĂ©gendes d’Hollywood en Restaurant en Coulisse voor een make-over.

Volgens Disney hebben de werkzaamheden geen impact op de andere attracties in het park, met uitzondering van Les Tapis Volants – Flying Carpets Over Agrabah. Volgens verschillende fanaccounts zou de attractie in oktober 2024 heropenen, maar Disney heeft dit nog niet officieel bevestigd. Veranderingen aan de attractie zijn momenteel ook niet aangekondigd door Disney.

Naast attractie Les Tapis Volants – Flying Carpets Over Agrabah in het Walt Disney Studios Park is ook de walkthrough attractie Le Passage EnchantĂ© d’Aladdin in het Disneyland Park momenteel gesloten t/m 19 januari 2024.


Carpets

PixieDust.be

Translate website