Alweer niks nieuws voor Kerst 2024 in Disneyland Paris

Via de Disney Parks blog hebben we meer info gekregen over het aankomende kerstseizoen in de verschillende Disney Parken die meestal ergens in november van start gaat.

In Disneyland Paris zal dat starten tijdens het weekend van 9 november 2024. Het feestelijke seizoen begint onmiddellijk met een verlengd weekend, een uitstekend moment voor een familie-uitstap. Wil je dit tegen een betaalbare prijs hebben, dan boek je best nu al je verblijf. Bekijk de prijzen via de prijskalender.


Disneyland Paris
Goofy Incredible Christmas in het Walt Disney Studios Park enkele jaren terug. – ©Disney

Als je echter benieuwd bent naar de nieuwigheden dit jaar voor Kerst in Disneyland Paris is er minder goed nieuws, want voor het tweede jaar op een rij zijn er geen nieuwigheden aangekondigd. Het kerstseizoen is de laatste jaren maar een mager overblijfsel meer van wat het vroeger was.

Vele jaren geleden kon je een volledige dag in Disneyland Paris vullen door enkel de kerstactiviteiten te beleven. Van grote shows in het Walt Disney Studios Park zoals Mickey’s Christmas Big Band en Goofy’s Incredible Christmas als avondshow op de Tower of Terror tot de energieke show Merry Stitchmas op de Royal Castle Stage. Maar daar blijft jammergenoeg niets meer van over.


PixieDust.be
Mickey’s Dazzling Christmas Parade, dagelijks te zien in het Disneyland Park tijdens het Kerstseizoen – ©Disney

Er is wel nog genoeg entertainment te zien, zo blijft Mickey’s and the Magician en Together: A Pixar Musical Adventure en ook de Lion King show ook tijdens de winter spelen.

Wat er wel voor het kerstseizoen te zien is, is de terugkeer van de Kerstparade Mickey’s Dazzling Christmas Parade en Let’s Sings Christmas in Videopolis. Let’s Sing Christmas is op zich nog een leuke show maar na vele jaren is het hier tijd voor iets nieuws.


PixieDust.be
Zing mee met de vele kerstliedjes bij Let’s Sing Christmas, dagelijks in Videopolis – ©Disney

Voor het eerst zal het vernieuwde Disneyland Hotel ook versierd worden voor kerst net zoals de andere Disney hotels.

Als Disneyland Paris zelf op een later tijdstip nog iets nieuws zal aankondigen en meer details zal geven is nog niet gekend, voorlopig moeten we het stellen met de informatie dat we via de Disney Parks blog krijgen.


Translate website