Inside Out 2 activiteiten in Disneyland Paris

Nu Inside Out 2 van Pixar Animation Studios op 19 juni in de bioscopen verschijnt, is dit het moment om je emoties te omarmen en je ware zelf de vrije loop te laten met vrolijke nieuwe exclusieve activiteiten in Disneyland® Paris.

Joy and Anger are in the house !

Ontmoet Joy of Anger voor een foto bij Worlds of Pixar in het Walt Disney Studios® Park van 19 juni tot 9 juli. Dit is de allereerste keer dat je Anger* als character kan ontmoeten in Disneyland Paris.

*Hou er rekening mee dat Anger niet dagelijks aanwezig zal zijn.


Discover the happiness of art

Laat je verrassen door bijzondere waterkunst; Maak vanaf 1 juli selfies voor twee nieuwe sculpturen van Joy and Anxiety in Worlds of Pixar in het Walt Disney Studios® Park.


PixieDust.be
©Disney

Lach voor een Animated Magic Shot

Zorg ervoor dat je glimlach klaar staat, want vanaf 19 juni willen twee nieuwe emoties, jaloezie en schaamte, je Animated Magic Shots bij het Kasteel van Doornroosje in het Disneyland® Paris Park graag laten crashen.


En ontdek nog veel meer lekkernijen

Dit is je kans om een ​​aantal kleurrijke Inside Out 2-souvenirs aan je collectie toe te voegen, je smaakpapillen te trakteren op heerlijke donuts geïnspireerd op woede, afgunst en schaamte, en je te laten verleiden door popcorn van verdriet, woede of verdriet.Translate website