KOOP TICKET RESERVEER JE VERBLIJF PRIJSKALENDER

TIPS & PLANNINGDISNEYLAND PARIS


Eerste blik van de gloednieuwe Disney Davy Crockett Ranch Bungalows





Disneyland Paris zet zijn hotels in de spotlights! Na de Marvel-revolutie in Disney New York Hotel en de koninklijke make-over van het Disneyland Hotel, is het nu de beurt aan Davy Crockett Ranch om een nieuwe look te krijgen.

Alle bungalows worden geleidelijk vernieuwd om onze gasten een moderne en comfortabele ervaring te bieden, zonder in te boeten aan de rust van de natuur. De vernieuwde bungalows zijn uitgerust met alle moderne gemakken, zoals een flatscreen-tv en een volledig uitgeruste keuken. Hoewel de exacte openingsdatum van de eerste geüpgraded bungalows nog niet bekend is, heeft Disney alvast een voorproefje gegeven van de nieuwe accommodaties.


Davy Crockett
©Disney

Bovendien is het geen geheim dat elk renovatieproject een aantal nieuwigheden met zich meebrengt! Disney Davy Crockett Ranch verwelkomt niet alleen geheel nieuwe bungalows, maar het thema van het hotel wordt ook naar een hoger niveau getild met interieurdecoraties geïnspireerd op de avonturen van geliefde Disney-personages zoals Donald Duck, Daisy Duck, samen met Huey, Dewey, Louie en Webby (de Junior Woodchucks).


Hoewel de teams van het resort nog maar net zijn begonnen dit project werkelijkheid te laten worden, is er ter plaatse al een eerste modelbungalow tot leven gebracht, waardoor de test- en aanpassingsteams van Disney kunnen bepalen welke elementen moeten worden verbeterd voordat de definitieve bungalows worden opgeleverd.



De nieuwe bungalows zijn niet alleen duurzaam, maar ook van alle gemakken voorzien. Van een volledig uitgeruste keuken tot een gezellige patio waar je kunt barbecueën: alles is aanwezig voor een zorgeloos verblijf. Op Disney Davy Crockett Ranch beleef je een onvergetelijke vakantie, midden in de natuur.


Dit project is een integraal onderdeel van het transformatieplan van Disney Hotels van het Franse Disney resort. Het weerspiegelt de toewijding van Disneyland Paris om zichzelf opnieuw uit te vinden door het aanbod altijd op creatieve en baanbrekende manieren uit te breiden.


PixieDust.be

Full Tour: Davy Crockett Ranch (Current version)


Boek je verblijf voor €125 per persoon en per nacht. Ontdek meer >



Translate website