|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Disneyland Paris vernieuwd alle Disney Davy Crockett Ranch bungalows
Disneyland Paris blijft zijn verblijven vernieuwen deze keer worden ook alle blokhutten in Disney Davy Crockett Ranch geleidelijk vervangen om de gasten een moderne en comfortabele ervaring te bieden, terwijl ze in een oase van rust midden in de natuur blijven.

Dit renovatieproject – dat dit jaar van start gaat – tilt de thematiek van Disney Davy Crockett Ranch naar een hoger niveau met decoraties in de blokhutten die verwijzen naar Disney Figuren zoals de Junior Woodchucks, samen met Donald Duck en zijn vrienden.


PixieDust.be


Eerder dit jaar heropende ook het legendarische Disneyland Hotel de deuren na een koninklijke make-over. Al deze projecten maken deel uit van het voortdurende transformatieplan voor Disney Hotels dat in 2012 begon en de positie van het resort als nummer één hotelketen in Frankrijk voor families blijft versterken.


Disneyland Paris


One thought on “Disneyland Paris vernieuwd alle Disney Davy Crockett Ranch bungalows

Comments are closed.


Translate website