KOOP TICKET RESERVEER JE VERBLIJF PRIJSKALENDER


TIPS & PLANNINGDISNEYLAND PARIS


Boek je verblijf in Disneyland Paris voor €125 per persoon en per nacht*





Disneyland Paris waar de magie tot leven komt !


Dompel jezelf onder in de magie van Disneyland Paris met attracties voor alle leeftijden, adembenemende shows, onvergetelijke ontmoetingen en nog veel meer.


Ontdek de prijzen van de verschillende arrangementen in de handige prijskalender en geniet van de flexibele boekingsvoorwaarden.

Tal van ervaringen staan op je te wachten tijdens het najaar


PixieDust.be
©Disney

Together: A Pixar Musical Adventure


Geniet (+/-) 30 minuten van livemuziek, innoverende choreografie en vernieuwende theatertechnieken van Pixar Figuren in het Studio Theater van het Walt Disney Studios Park.


PixieDust.be
©Disney

Disney Halloween Festival


De dolle deugnieten, schrikbarende schurken en griezelige geesten hebben een afgrijseleuk recept gebrouwen. Ben jij er klaar voor? Ontdek het tijdens Disney Halloween Festival van 1 oktober t/m 3 november 2024.


Disneyland Paris
©Disney

Disney Betoverende Kerst


Vier kerst van 9 november 2024 t/m 6 januari 2025 in Disneyland Paris. Beleef de kerstparade, bewonder de gigantische kerstboom, bekijk de spectaculaire avondshow en meer.

*Prijsvoorbeeld onder voorbehoud van beschikbaarheid en kan variëren afhankelijk van het moment van boeken, afgerond naar boven op de volgende euro, berekend door de totale prijs van €996,80 te delen door 4 personen (2 volwassenen en 2 kinderen van 3 t/m 11 jaar) en 2 nachten. Voor aankomsten van 11/11 tot 28/11/24, van zondag tot donderdag in een Pioneer Tribe blokhut. Voorwaarden op DisneylandParis.com



Translate website