|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

How to support PixieDust.be

Wij zijn een onderneming die content maakt over Disneyland Paris. Als je van onze content geniet zowel op de website, sociale media of youtube dan kan je ons steunen. Want content maken gaat niet zonder kosten. Op die manier kunnen wij nog lang verder om nieuws te brengen met artikels, foto’s en videos vanuit Disneyland Paris. Je zal versteld staan op hoeveel manieren jullie ons kunnen steunen en de meeste opties zijn helemaal GRATIS en wij zijn jullie dankbaar !


PixieDust.be


De GRATIS opties:

Door één van deze manieren te gebruiken steunen jullie PixieDust.be en kost het jullie zelf niets.


PixieDust.be


De belangrijkste manier en de meest gebruikte optie om ons te steunen is je Disneyland Paris vakantie boeken via onze link. Als u via onze link naar Disneyland Paris gaat, wordt een klein deel van uw uiteindelijke aankoopbedrag naar PixieDust gestuurd doordat wij een aandeel hebben in jullie boeking. Dit kost je niets extra’s, je betaald helemaal hetzelfde dan wanneer je onze link niet zou gebruiken. Dus waarom niet? Check snel de prijskalender om de beste prijs te vinden >

Belangrijk Deze methode is slechts voor 1 reservatie, als U ons blijvend GRATIS wilt steunen moet je telkens op één van de links klikken om een nieuwe reservatie te maken.


PixieDust.bePixieDust.be


Een andere optie om ons kosteloos te steunen is als je een hotel boekt. Is het nu om naar Disneyland Paris te gaan of ergens compleet anders boek dan je hotel via onze links. Wij werken samen met Booking, Expedia, Trivago & Trip.

Bij sommige kan je alleen hotels boeken, bij anderen zoals Expedia kan je ook je vliegtuigtickets bestellen of een auto huren voor tijdens je reis. Met een paar klikken kan je perfect jouw vakantie reserveren en als u via onze links naar de websites van deze platformen gaat, wordt een klein deel van uw uiteindelijke aankoopbedrag naar PixieDust gestuurd doordat wij een aandeel hebben in jullie boeking. Voor jouw als klant is dat helemaal gratis.

Belangrijk Deze methode is slechts voor 1 reservatie, als U ons blijvend GRATIS wilt steunen moet je telkens op één van de links klikken om een nieuwe reservatie te maken.


PixieDust.bePixieDust.be


Shop jij wel eens op Amazon zoals zoveel mensen? Als u via onze link naar Amazon.com.be gaat, wordt een klein deel van uw uiteindelijke aankoopbedrag naar PixieDust gestuurd doordat wij een Amazon-partner zijn. Dit kost je niets extra’s, je kiest er alleen voor dat niet alles naar Amazon gaat maar een kleine deeltje naar ons.

NIET TE VERGETEN: Om dit te laten werken, moet u elke keer dat u via Amazon.com.be winkelt, via onze link beginnen. De link brengt je zoals normaal naar de startpagina van Amazon.com.be, maar bevat een verwijzings-ID in de URL om hen te laten weten dat PixieDust je heeft gestuurd! Als U ons op deze manier blijvend wilt steunen, denk er misschien aan onze Amazon-link op te slaan bij je favorieten voor al je toekomstige aankopen.


PixieDust.bePixieDust.be


Zou je graag eens een Disney Cruise meemaken of wil je graag meer info over de kostprijs? Vraag dan een GRATIS offerte bij onze Partners van CruiseReizen via ons link. Ben je al eerder overtuigd van deze unieke vakantie? Boek dan je volledige Disney Cruise via onze link. Zowel het boeken van je Cruise of het opvragen van een prijsofferte kost je geen cent extra maar een klein percentage zal ons toegekend worden en daarmee kunnen wij alweer een stukje verder.


PixieDust.bePixieDust.be


Wij zijn ook partner van Villages Nature Paris, het Center Parcs vakantiedomein bij Disneyland Paris, net naast de Disney Davy Crockett Ranch slechts enkele KM van de Disney Parken. Als je een vakantie boekt bij Villages Nature Paris kan je ons GRATIS steunen door je verblijf via onze link te boeken.

De mogelijkheden blijven niet alleen bij Villages Nature Paris, als je verder op de website naar andere vakantiedomeinen zoekt en een verblijf boekt dan kan dat ook.


PixieDust.bePixieDust.be


Als Disney fans zijn we allemaal gek op Disney merchandise & collectibles. Bij ShopDisney kan je vaak leuke merchandise vinden die niet altijd in Disneyland Paris verkrijgbaar is, maar wel in de Amerikaanse Disney Parken. Jaarlijks hebben ze een leuk assortiment Halloween merchandise en Kerstornamenten. Er zijn ook heel vaak aanbiedingen en soldenperiodes. Als je ons GRATIS wilt steunen kom dan altijd, bij iedere aankoop, even op onze link klikken voor je aan je aankoop begint.


PixieDust.bePixieDust.be


Eén van de of misschien wel de meest gebruikte online shop in België en Nederland is BOL.com

Je kan ons volledig GRATIS steunen door al je aankopen via onze link te doen. Daarvoor hoeft het geen Disney merchandise of Disney producten te zijn, je kunt dit doen voor ALLE aankopen. Koop je er toiletpapier, dierenvoeding of een elektronisch apparaat…iedere aankoop telt. Met deze kleine moeite zijn wij enorm geholpen om onze altijd maar hoger oplopende kosten te dekken.

Belangrijk Deze methode is slechts voor 1 aankoop. De link brengt je zoals normaal naar de startpagina van BOL, maar bevat een verwijzings-ID in de URL om hen te laten weten dat PixieDust je heeft gestuurd! Als U ons op deze manier blijvend wilt steunen, denk er misschien aan onze BOL-link op te slaan bij je favorieten voor al je toekomstige aankopen.


PixieDust.bePixieDust.be


Large is een populaire online winkel die een breed scala aan Disney-merchandise verkoopt. Je kunt er alles vinden, van kleding en accessoires tot speelgoed en decoraties. Large heeft een groot assortiment van Disney-merchandise, dus je bent zeker iets te vinden dat je leuk vindt.

Hier zijn enkele van de meest populaire Disney-producten die je bij Large kunt vinden:

  • Kleding: Large heeft een breed scala aan Disney-kleding voor alle leeftijden. Je kunt er t-shirts, sweatshirts, jurken, broeken en nog veel meer vinden.
  • Accessoires: Large heeft ook een breed scala aan Disney-accessoires, zoals rugzakken, petten, tassen, sleutelhangers en meer.
  • Speelgoed: Large heeft een groot assortiment Disney-speelgoed voor kinderen van alle leeftijden. Je kunt er knuffels, action figures, spelletjes en nog veel meer vinden.
  • Decoraties: Large heeft ook een breed scala aan Disney-decoraties voor je huis. Je kunt er posters, schilderijen, kussens, vazen en nog veel meer vinden.

Door bij LARGE te shoppen via onze link kan je ons GRATIS steunen aangezien er een klein percentage van jouw aankoop aan PixieDust wordt geschonken. Voor de klant blijft dit hetzelfde je betaalt niets meer, het is dus een kleine moeite om ons via deze weg te steunen.


PixieDust.bePixieDust.be


Bij deze optie hoef je zelfs geen aankoop te doen om ons GRATIS te steunen, je steunt ons gewoon vanuit je luie zetel terwijl wij jouw entertainen met onze videos. Zelf plezier hebben terwijl je ons nog steunt ook, veel beter kan het niet worden !

Bekijk zoveel mogelijk videos op on YouTube kanaal, deel ze op je sociale media, geef een “vind ik leuk” of laat een berichtje achter bij de videos. Al deze dingen helpen om ons videos nog meer te pushen door het algoritme van YouTube waardoor ze alsmaar meer en meer bekeken worden door mensen de wereld rond. Wij worden compenseert door de advertenties die voor, na en tijdens onze content te zien is.

Bezoek ook onze andere kanalen op YouTube: PixieDust+ en DLP Food Blog


PixieDust.be


Naast de meest voorkomende manieren om ons GRATIS te steunen hierboven, zijn we ook partner van onderstaande bedrijven en ook met deze links kan je ons steunen. Reserveren of kopen via de links van onze partners kost jouw niets maar helpt ons wel !


PixieDust.be


Andere opties:PixieDust.be


Een andere manier om ons rechtstreeks te steunen is een vrijwillige donatie via PayPal. U kunt zelf kiezen welk bedrag u ons wilt schenken. Denk eraan dat wij uiteindelijk op alle giften en inkomsten nog belastingen moeten betalen.

Hou er ook rekening mee dat PayPal zelf ook een deel van de koek wilt en ongeveer 3,50% + fee voor zichzelf neemt. Een donatie kan je zo vaak herhalen als je zelf wilt.


PixieDust.bePixieDust.be


Behalve het bekijken van onze videos op YouTube en het abonneren op ons kanaal kan je ook kiezen om ons een extra FOOI te geven. Deze fooien noemen op YouTube “Super Thanks”. Dit is een bedrag die je zelf kan kiezen om ons te schenken voor ons werk.
Hou er wel rekening mee dat YouTube ongeveer 30% van die fooien voor zichzelf neemt. Daarnaast betalen we daar ook nog eens belastingen op. Het percentage dat we moeten afstaan is een stuk kleiner bij PayPal dan bij YouTube. Toch zijn alle fooien leuk meegenomen, wij zijn dankbaar voor iedere manier van support dan we van de mensen krijgen.

Een Super Thanks kan je zo vaak herhalen en op zoveel videos als je zelf wilt.


Translate website