KOOP TICKET RESERVEER JE VERBLIJF PRIJSKALENDER

TIPS & PLANNINGDISNEYLAND PARIS


Draak in Disney Stars On Parade spuwt opnieuw vuur






Ongelofelijk maar waar het vuur bij de draak in Disney Stars On Parade is eindelijk terug. Sinds vorig jaar, na het incident met de draak die vuur vatte bij Fantasmic in Disneyland werd het vuur ook hier in de parade van Disneyland Paris uitgezet.


Het was een eigenaardige beslissing want de draak in de parade van Disneyland Paris heeft op zich niets te maken met de draak in de show Fantasmic aan de andere kant van de wereld. Het is jaren terug toen een gelijkaardige draak in de parade in Walt Disney World volledig in de vlammen ophing dat er meer gelijkenissen waren dan bij Fantasmic.



Tot nu toen kwam er alleen rook uit de draak tijdens de parade, maar vanaf vandaag is het vuur eindelijk terug. De enige grote ergernis aan Disney Stars On Parade is nu nog de Peter Pan float die al sinds januari 2023 afwezig is. Als ze van plan zijn om de parade terug volledig in ere te herstellen kan dit helaas misschien ook beteken dat we nog niet onmiddellijk een nieuwe parade moeten verwachten.


Disney Stars On Parade
Foto: Emmanuel Lenormand

Oorspronkelijk werd er een nieuwe parade gepland voor de 30ste verjaardag van Disneyland Paris maar door de omstandigheden van de pandemie werd dit niet doorgevoerd.


Bekijk hier de volledig parade: Disney Stars On Parade



Boek je verblijf voor €125 per persoon en per nacht. Ontdek meer >


Translate website