KOOP TICKET RESERVEER JE VERBLIJF PRIJSKALENDER


TIPS & PLANNINGDISNEYLAND PARIS


Eerste blik van voedselaanbod Disneyland Paris Halloween seizoen 2024





Tijdens het Disney Halloween Festival van 1 oktober tot en met 3 november 2024 in Disneyland Paris kan je genieten van lekkere gerechten, snacks en drankjes in verschillende eetkraapjes, restaurants en bars.

Voorlopig is het nog even wachten tot Disneyland Paris het volledige programma van het Halloween seizoen bekendmaakt. Er is al bevestigd dat de parade “Mickey’s Halloween Celebration” zal terugkomen.


PixieDust.be

Er is online ook al een preview verschenen van welke gethematiseerde snacks we tijdens het Disney Halloween Festival kunnen verwachten . Een volledig overzicht + locaties van alle snacks zal later beschikbaar zijn.


In het midden van de foto staat een grote spin op een taart, dit soort taarten hebben we al meerdere keren gezien bij Victoria’s op Main Street. Het drankje linksbovenaan zou goed passen bij één van de bars in het resort.


De hamburger rechtsbovenaan zal hoogstwaarschijnlijk tijdelijk op het menu komen te staan bij Annette’s Diner in Disney Village, de afgelopen jaren verkochten ze daar ook speciale hamburgers tijdens het Halloween seizoen.


Verder zien we een Lion King cupcake met Scar. Een vergelijkbare cupcake is momenteel verkrijgbaar bij Restaurant Hakuna Matata in Adventureland. De desserts rechtsonderaan lijken bestemd voor de buffetrestaurants.


Halloween
©Disney



Translate website