KOOP TICKET RESERVEER JE VERBLIJF PRIJSKALENDER


TIPS & PLANNINGDISNEYLAND PARIS


Frontierland Theater gesloten vanaf 8 september 2024





Opgelet als je binnenkort Disneyland Paris bezoekt, want het Frontierland Theater sluit vanaf 8 september 2024 voor bijna 2 maanden.

In het Frontierland Theater kun je dagelijks gaan kijken naar de Lion King show ‘The Lion King: Rhythms of the Pride Lands‘, behalve tijdens een periode in het najaar, dat gebruikt wordt voor de renovatie van het theater en voor repetities met een nieuwe cast voor een gloednieuw seizoen.


Het nieuwe seizoen van de Lion King show gaat van start op 2 november 2024. Tijdens deze pauze kun je genieten van andere shows waarin de Lion King ook een belangrijke rol speelt, zoals ‘Mickey and The Magician’ en ‘Disney Illuminations’. Op een Lion King attractie moeten we helaas nog een tijdje wachten, maar volgend jaar starten de werkzaamheden voor deze nieuwe uitbreiding in ‘Disney Adventure World’ (Walt Disney Studios Park).


‘The Lion King: Rhythms of the Pride Lands’ in het Frontierland Theater:


The Lion King: Rhythms of the Pride Lands is een populaire show die is geïnspireerd door de klassieker The Lion King. In de Pride Lands neemt Simba, samen met zijn vrienden, de gasten mee op reis naar het hart van de Kringloop van het Leven! Deze show van 30 minuten, speciaal gemaakt voor Disneyland Paris, wordt dagelijks opgevoerd in het Frontierland Theater in het Disneyland Park. Met een indrukwekkende choreografie en 400 originele kostuums worden de avonturen van Simba, Nala, Rafiki, Timon en Pumbaa tot leven gebracht door meer dan 30 zangers, dansers, acrobaten en percussionisten.





Translate website