KOOP TICKET RESERVEER JE VERBLIJF PRIJSKALENDER


TIPS & PLANNINGDISNEYLAND PARIS


Star Wars Hyperspace Mountain onverwachts gesloten in Disneyland Paris





Disneyland Paris heeft onverwachts de attractie Star Wars Hyperspace Mountain tijdelijk gesloten vanwege technische problemen.


Het is niet de eerste keer dat de attractie onverwacht sluit. Het probleem lijkt zich steeds te herhalen bij de lancering in het begin van de attractie. Disneyland Paris moet daar regelmatig de lanceerkabel vervangen.


De “Magipark-app”, die statistieken bijhoudt van Disneyland Paris attracties, toont aan dat de technische problemen op 14 augustus 2024 rond de middag begonnen. Sindsdien is de attractie niet meer geopend en bleef de status op ‘binnenkort terug open’ staan. Disney heeft de attractie inmiddels voor één dag toegevoegd aan de lijst met gesloten attracties, maar het is nog onduidelijk of deze sluiting verlengd zal worden.


UPDATE (21 augustus) : Star Wars Hyperspace Mountain is opnieuw open!


Hyperspace Mountain

De volgende onderhoudsperiode van de attractie staat gepland op 9 september 2024 en zou 2 dagen later opnieuw heropenen. Ondertussen vinden er ook werkzaamheden plaats achter Star Wars Hyperspace Mountain. Dit project heeft geen impact om de werking van de attractie.


Op dit moment zijn ook de attracties Le Pays des Contes de Fées en Casey Jr. – le Petit Train du Cirque in het Disneyland Park gesloten tot eind augustus 2024.






Translate website