KOOP TICKET RESERVEER JE VERBLIJF PRIJSKALENDER


TIPS & PLANNINGDISNEYLAND PARIS


Nieuwe beleving met Minnie Mouse komt naar STUDIO D vanaf november 2024





Vanaf november 2024 biedt Studio D Theater een nieuwe ervaring: een interactief muzikaal moment met Minnie!


We hebben eerder gepost over de sluiting van de “Disney Junior Dream Factory” show. Er waren geruchten dat de show definitief zou stoppen en nooit meer zou terugkeren maar Disneyland Paris heeft aangekondigd dat de show in de toekomst zal terugkeren.


Wanneer de show in het STUDIO D Theater zal terugkeren heeft Disney niet laten weten en het lijkt erop dat dit voor een langdurige periode zal zijn aangezien er een vervanging gepland staat die in november 2024 zal debuteren in het theater. “Een nieuwe ervaring met een interactief muzikaal moment met Minnie!


Veel informatie over deze nieuwe “beleving” wilt Disneyland Paris momenteel niet bekend maken, Disney belooft wel in de nabije toekomst met meer details te komen.


PixieDust.be
STUDIO D Theater – ©Disney

Disney Junior Dream Factory in STUDIO D:


De Disney Junior Dream Factory debuteerde in de zomer van 2021 tijdens de tweede heropening van Disneyland Paris na de pandemie en was toen ook de enige show waar gasten konden naar gaan kijken. De show kwam in de plaats van de voormalige show ‘Disney Junior – Live on Stage’ die in 2019 definitief sloot.


De show vindt plaats in het Studio D Theater en toont hoe Mickey, Minnie, Timon, Vampirina en Nancy Clancy de magie van de fabriek proberen te herstellen. 





Translate website