KOOP TICKET RESERVEER JE VERBLIJF PRIJSKALENDER

TIPS & PLANNINGDISNEYLAND PARIS


Nieuwe menu in Café Hyperion met chicken nuggets (17€)





In Café Hyperion is onlangs de keuze van menu 2 uitgebreid met een nieuwe menu met chicken nuggets.

De nieuwe menu met chicken nuggets werd geïntroduceerd bij de start van de testfase van de nieuwe bestelzuilen in het restaurant en kost 17 euro voor 9 chicken nuggets, friet en een koude drank. Deze menu is een leuke toevoeging voor gasten die geen hamburger willen eten.


Chicken nuggets waren al een tijdje verkrijgbaar in het restaurant, maar voortaan zijn ze ook als menu-optie beschikbaar. Het is nog steeds mogelijk om ze apart te kopen: 9 stuks (10,50€), 6 stuks (7,50€) of 4 stuks (5,50€).


Begin juli 2024 werden er ook vegan nuggets geïntroduceerd bij Toad Hall in Fantasyland voor 12 euro met 9 vegan nuggets, frieten en tartaarsaus. Hoewel drank niet inbegrepen is, biedt deze deal toch meer waar voor je geld en is de portie frieten beter. Wij vinden dat dit eerder paste bij menu 1 in Café Hyperion.


Café Hyperion

Café Hyperion in Disneyland Park:


Café Hyperion is een restaurant met reisthema in Discoveryland in het Disneyland Park. Gelegen naast Videopolis, meerde de grote zeppelin (Hyperion) af in het interieur van het gebouw. De fastfoodbalies zijn ontworpen en lijken op loketten waar gasten kaartjes kunnen kopen voor een vlucht naar elke bestemming in het Hyperion-luchtschip. Dit restaurant zelf biedt een mix van de Amerikaanse keuken met hamburgers en frieten.


Boek je verblijf voor €125 per persoon en per nacht. Ontdek meer >


Translate website