KOOP TICKET RESERVEER JE VERBLIJF PRIJSKALENDER


TIPS & PLANNINGDISNEYLAND PARIS


Toeristentaks stijgt in de buurt van Disneyland Paris vanaf 2025





Vanaf 1 januari 2025 zal de toeristentaks stijgen in de regio van Disneyland Paris. Gelukkig is de stijging minder groot in vergelijking met die van begin dit jaar vanwege de Olympische Spelen. Bij de vorige verhoging waren alle accommodaties in de regio Île-de-France betrokken.

Vanaf 2025 wordt de toeristenbelasting voor hotels in de regio van Disneyland Paris en Val d’Europe opnieuw verhoogd.Deze verhoging geldt voor alle hotels met 3 sterren of meer. Voor 2-sterrenhotels verandert er niets. De nieuwe tarieven per volwassene en per nacht zijn als volgt:

  • 5-sterrenhotels (zoals het Disneyland Hotel): 11,05€ (i.p.v. 10,73€)
  • 4-sterrenhotels (zoals het Disney Hotel New York – The Art of Marvel, Disney Hotel Newport Bay Club): 8,45€ (i.p.v. 8,13€)
  • 3-sterrenhotels (zoals het Disney Hotel Sequoia Lodge, Disney Hotel Cheyenne): 5,53€ (in plaats van 5,20€)

De toeristenbelasting voor 2-sterrenhotels (Disney Hotel Santa Fe) blijft ongewijzigd op €3,25 per volwassene en per nacht. Ook voor Davy Crockett Ranch blijft de toeristentaks hetzelfde en is 2,60€.


Bij het boeken van een hotel op de website van Disneyland Paris is alleen een totaalprijs zichtbaar, inclusief belastingen en toeslagen. De prijzen van de Disney Hotels worden bepaald door vraag & aanbod. Disneyland Paris heeft gasten met een boeking een e-mail gestuurd met deze informatie.


Disneyland Paris

PixieDust.be



Translate website