KOOP TICKET RESERVEER JE VERBLIJF PRIJSKALENDER

TIPS & PLANNINGDISNEYLAND PARIS


Casa Giulia: Een nieuw Italiaans restaurant komt naar Disney Village





Er waren al enkele weken geruchten dat er een nieuw Italiaans restaurant naar Disney Village zou komen, uitgebaat door de keten Bertrand Hospitality als vervanging van Restaurant Planet Hollywood. Dit is nu bevestigd door Disneyland Paris.

Met zitplaatsen voor meer dan 500 gasten over twee verdiepingen, zal Casa Giulia in de toekomst een Italiaans restaurantconcept voor het hele gezin aanbieden, waardoor er nog meer culinaire keuzes zijn voor gasten die Disney Village bezoeken. De voorbereidende werkzaamheden voor dit 2.500 m² grote restaurant zijn al begonnen en het zal naar verwachting in 2026 opengaan.


Disneyland Paris en Bertrand Hospitality hebben aangekondigd om een restaurant te ontwikkelen met een exclusief concept dat speciaal is ontworpen voor Disney Village en gericht is op liefhebbers van Italiaans eten. Na de recente opening van Brasserie Rosalie zal deze nieuwe onderneming bijdragen aan de diversificatie van het aanbod aan eetgelegenheden in Disney Village, dat momenteel een uitgebreide transformatie ondergaat.


Disney Village
©Disney

Een strategisch gelegen restaurant in het hart van Disneyland Paris


Bij de ingang van Disney Village, op het kruispunt van de belangrijkste promenades en direct toegankelijk vanaf het esplanade dat de Disney-parken verbindt met de bus- en treinstations, biedt Casa Giulia een uitzonderlijk uitzicht, vooral vanaf de terrassen op de eerste verdieping.


PixieDust.be
©Disney

Twee verdiepingen van royale, uitnodigende keuken


Het restaurant biedt veel ruimte, met Italiaanse culinaire hoogstandjes verspreid over twee verdiepingen.


Casa Giulia zal een familiestijl tafelbedieningsrestaurant zijn dat klassieke Italiaanse gerechten aanbiedt, opnieuw bezocht met een gastronomische twist om aan alle smaken te voldoen en een warme sfeer te bieden voor gezinnen en vrienden. Het menu maakt gebruik van seizoensgebonden ingrediënten, waardoor het een vers, duurzaam en gevarieerd menu wordt. Aan de bar kunnen gasten genieten van een breed scala aan Italiaanse dranken.


Daarnaast zal het restaurant ook een counter service en afhaalservice hebben, die een selectie van Italiaanse streetfoodspecialiteiten serveren van ontbijt tot diner. Momenteel beheert Bertrand Hospitality ook Rainforest Cafe, The Royal Pub (King Ludwigs Castle) en Brasserie Rosalie in Disney Village.


PixieDust.be
©Disney


Boek je verblijf voor €125 per persoon en per nacht. Ontdek meer >


Translate website