DE NIEUWE BRASSERIE ROSALIE IN DISNEY VILLAGE

VIDEO:PixieDust.be

BRASSERIE Rosalie, een nieuwe Franse brasserie beheerd door Group Bertrand, verwelkomt gasten van Disney Village en biedt hen een unieke eetervaring geïnspireerd op de grote klassiekers van de traditionele Franse keuken. Dit nieuwe concept markeert ook de eerste stap in de algehele transformatie van Disney Village.

Als traditionele Franse brasserie met een twist, biedt Rosalie een verfijnde en familievriendelijke ervaring met maar liefst 348 zitplaatsen, twee terrassen en een afhaalbalie aan de buitenkant.


PixieDust.be

Authentieke Franse keuken geïnspireerd op traditionele brasseries

Geopend van 08:30 uur ’s ochtends vroeg tot aan ’s avonds, kunnen gasten bij Rosalie genieten van onder andere Bourgondische slakken, gegratineerde uiensoep, avocado-garnalen cocktails en een breed aanbod van oesters en zeevruchten. De specialiteiten van het restaurant zijn de romige kreeftenpastei, gestoofde rundvleespastei, Rosalie zuurkool, ouderwetse blanquette van kalsfvlees of mosselen met room van Chablis en Isigny. Bij de afhaalbalie aan de buitenkant van de brasserie kan je sandwiches, salades, verse sappen en Franse deegwaren halen voor onderweg.


Een verfijnde en hedendaagse sfeer

Rosalie is een elegant restaurant met twee verdiepingen, bedacht en uitgevoerd door de Bertrand Groep in samenwerking met Walt Disney Imagineering. Het interieur is geïnspireerd op de vele traditionele brasseries, waaraan moderne elementen zijn toegevoegd. Schilderijen, grote spiegels en handbeschildere muren versterken de lichte en comfortabele ruimte. Een indrukwekkende kroonluchter, exclusief ontworpen voor brasserie Rosalie door de Parijse studio AC3, biedt een verwelkomende en kleurrijke animatie bij binnenkomst.

De buitenkant van brasserie Rosalie combineert texturen in natuurlijke tinten met de elementen hout, steen en metaal, wat zorgt voor een tijdloze, warme en dynamische sfeer. Ook de vloeren, verlichting en het groen rondom het restaurant zijn verbeterd.

“We kunnen niet wachten tot de gasten van Disney Village de prachtige brasserie Rosalie kunnen ontdekken,” aldus Camille Fournier, Marketing Director van Bertrand Hospitality. “In samenwerking met Disneyland Paris, wilden we een modern vleugje toevoegen aan deze traditionele Franse brasserie en we hebben er veel zin in om onze eerste klanten te verwelkomen.”


PixieDust.be

Brasserie Rosalie is de eerste stap in de transformatie van Disney Village, waarbij nieuwe winkel- en restaurantervaringen aangeboden zullen worden om de magie van Disneyland Paris verder aan te vullen. Brasserie Rosalie is gevestigd in het voormalige Café Mickey restaurant.


BRASSERIE Rosalie

PixieDust.be

Translate website