KOOP TICKET RESERVEER JE VERBLIJF PRIJSKALENDER

TIPS & PLANNINGDISNEYLAND PARIS


Vernieuwing van vloer begonnen nabij het Animagique Theater





Misschien is een van de grootste projecten in het Walt Disney Studios Park momenteel het vernieuwingen van de vloeren in het park. Momenteel is het gebied nabij het Animagique Theater en ‘Flying Carpets Over Agrabah’ aan de beurt.

Bezoekers kunnen blijven genieten van de show ‘Mickey & The Magician‘ in het Theater, vijf keer per dag. De Aladdin attractie, die sinds begin dit jaar gesloten is vanwege een grootschalige renovatie, blijft voorlopig nog gesloten, ondanks dat de renovatie van de attractie bijna klaar lijkt te zijn. Volgens huidige informatie zou ‘Flying Carpets Over Agrabah’ in november 2024 opnieuw moeten heropenen.


Recent werd ook het ‘World of Pixar’ merchandise kiosk verplaatst naar een plek dichter bij de voormalige Monsters Inc. fotolocatie.


Animagique Theater
ERVOOR

Tegenover het Animagique Theater werd ook onlangs de fotolocatie van Monsters Inc. afgebroken, samen met de ‘Scream Monitors’ waar gasten (voornamelijk kinderen) in apparaten konden schreeuwen.


PixieDust.be

Renovatie van het Walt Disney Studios Park duurt tot eind 2025:

Tijdens de renovatie worden de vloeren in het park vernieuwd achter bouwhekken in diverse zones van het Walt Disney Studios Park. Deze werkzaamheden vinden plaats in verschillende fases, van oktober 2023 tot eind 2025.De nieuwe themazone ‘World of Frozen’ opent in 2026.


PixieDust.be
©Disney

PixieDust.be

Boek je verblijf voor €125 per persoon en per nacht. Ontdek meer >


Translate website