KOOP TICKET RESERVEER JE VERBLIJF PRIJSKALENDER


TIPS & PLANNINGDISNEYLAND PARIS


Indiana Jones and the Temple of Peril in onderhoud vanaf 16 September 2024





We hadden het al een tijdje geleden vermeld op de pagina van gesloten attracties op de website, maar de rollercoaster in Adventureland ‘Indiana Jones and the Temple of Peril’ zal binnenkort sluiten voor onderhoud.

De attractie zal vanaf 16 september 2024 sluiten voor ongeveer 4 weken lang, het staat op de planning dat de rollercoaster opnieuw zal heropenen op 12 oktober 2024. Naar verwachting zal ook de ‘Temple Traders Boutique’ gesloten zijn samen met de attractie.


De rollercoaster is gelegen in Adventureland. Deze zone heeft slechts een beperkt aantal attracties. Een andere populaire attractie in de buurt is ‘Pirates of the Caribbean’. Gasten kunnen ook ‘Adventure Isle’ ontdekken en op de foto gaan met verschillende Disney personages.


Indiana Jones and the Temple of Peril:


Indiana Jones and the Temple of Peril is een rollercoaster in Disneyland Park die op 30 juli 1993 werd geopend. Gebaseerd op de Indiana Jones-films worden gasten meegenomen op een avontuur terwijl ze in een mijntrein door een verloren tempel rijden.


De attractie is ontworpen rond het thema van een expeditie naar de verloren Temple of Peril in het Aziatische regenwoud. De wachtrij dwaalt door een verlaten basiskamp en kronkelt richting de tempel, waar gasten een trap beklimmen naar de ingang van de tempel. Tussen de jaren 2000 en 2004 kreeg de attractie eens speciale over-lay waarbij de rollercoaster achterstevoren reedt.


PixieDust.be
©Disney




Translate website